Gustafsson 3 tr

Haha. Har ni sett det nya humorprogrammet på tv4, "Gustafsson 3 tr"? Så stört roligt. André älskar Robert Gustafsson och viker sig i soffan när han är på tv. Aja till min poäng. Där vi bor är det lite likt. Här om dagen sa en granne "Jag brukar titta på er när ni kommer med bilen och ni genar lite för mycket på gräset". Asså scary or what?! Jag "brukar" titta. Shit, som att han spanar så fort vi kommer. Läskig gubbe. En annan dam sa " Är det ni som inte har sop-sorterat?, någon har gjort fel". Nu var det inte vi som tur var, men här har de benkoll på allt och då menar jag a l l t man gör. Läskigt!




Fullsmetad dag

Hej alla fina.
Kom precis hem från stan. Helt slut. Hade tänkt att bara stöda och tvätta idag, men sen sa prinsen att de troligtvis sökte ny personal på Waynes coffee så jag cyklade som aldrig förr och sökte. Och när jag ändå var där så passade jag på att besöka arbetsförmedlingen, kult. Krångligt allt ska vara. Nu måste jag hitta mina betyg och intygelser på att jag verkligen jobbat på alla ställen och jag skulle ljuga om jag sa att jag visste vart ett enda av de papperna är. Inte den blekaste.

Passade även på att testa den nu så omtalade chai-latten som alla dör för. Och jag förstår varför. Gaah vad gott det var. Rena fröjden för smaklökarna.

Den planerade städningen tar jag tag i nu. Och tvätten som jag cyklade ifrån hänger på tork för tillfället, så en effektiv Emma idag. När André kommer hem så ska jag få välja ut ett par Reebok easytone! Har velat ha ett par super länge och nu ska jag få ett par av honom. He is the best! Efter det så blir det lax till middag, mumma och sedan träning. Mycket idag, me like. I natt kommer syster, vi höres!

Peace




*

Fortfarande lite små krasslig. Snorar och är lite allmänt seg. Ingen direkt ork till någonting. Ska försöka plocka lite här hemma idag och ikväll ska jag pallra mig iväg på Zumba. Har varit dåligt med träning på sistonde. Har varit små dålig och så. Måste komma igång igen men känner inte för ett mördar pass på gymmet när jag inte mår helt hundra. Så Zumba passar bra. Man blir svettig och får en work out utan att pressa sig allt för hårt. Ska boka in ett pass på lördag med Ida också. Sen får jag ta mig i kragen med träningen igen nästa vecka. 

Annars då? Jodå, det är ap dåligt väder idag. Mulet och blåsigt, orkar inte ens titta ut. Skulle behöva ett jobb snart. Väntar på att mina papper från belastningsregistret ska komma så jag kan anmäla mig hos vikariepoolen. Skulle behöva ta körtkort. Pluggar teori till och från, ska börja plugga minst en timme om dagen nu. Skulle behöva få tag på en sjukgymnast, alla är upptagna här. Inte mycket som går min väg just nu, but I stay strong. Bara att kämpa på och göra mitt för att allt ska fungera och gå framåt.

Trist inlägg, I know!


Rhodos 2010. Ge mig värme!

M-m-mat

Mannen min står och lagar mat. Och inte vilken maträtt som helst. Han lagar korvstroganoff. Jag lovar att han gör den godaste korvstroganoffen i hela världen. Han skulle slå Gordon Ramsey med hästlängder. P U N K T!

Nu ska jag äta och njuta.
Peace


Dagens tips

Nu när det börjar bli kallare ute och torrare i luften så är det viktigt att ta hand om sig själv. Gör hårinpackningar, ansiktsmasker och unna er lite vardagslyx. Ett tips för att inte torka ut hyn är att smörja in ansiktet med babyolja innan ni går och lägger er. Känns flottigt just då men när man vaknar upp dagen efter så är ansiktet lent som en baby. Man kan även smörja in resten av kroppen också, men jag använder det i ansiktet.

Peace 
 

Sjuk

Blä, usch och fy. Visste att det var något på gång. Vaknade imorse med en igentäppt näsa. Lät som en man och nös till och från. Har tagit nässpray och druckit té så det är lite bättre nu. En glass har fått slinka ner också, men man får äta massa glass när man är sjuk har min mamma lärt mig. Det lär bli en lugn dag och dagens måsten skjuter jag upp till imorgon.

Ikväll är det träning med tjejerna. Det är faktiskt något jag längtar till varje vecka. Tisdag och torsdagkvällar. Då vet jag att jag har någonting jag måste göra. Och som jag tycker är roligt att göra. Tjejerna är underbara och jag har alltid kul när jag är där. Och man börjar känna att man kommer in i laget.

Sen blir det garanterat Idol med prinsen ikväll, älskar programmet.
Trist inlägg, men men. 
 

Veckans planer



Måndag: Storhandla, betala räkningar
Tisdag: Till arbetsförmedlingen, handelsbanken, träning med världens bästa ibk
Onsdag: En tripp till stan, zumba
Torsdag: (?), träning med världens bästa ibk, hämta syster yster vid båten
Fredag: Mysdag med syster, myskväll med älskling och syster
Lördag: Älsklingen till Malmö, Zumba, bus med syster
Söndag: Bus med syster, träna(?), älsklingen hem från Malmö

En del att göra. Ska bli kul att Ida kommer hit på torsdag. Vidrig bild, men jag är sjuk. Dags för en dusch.
See ya!

Cravings

Älskar converse. De är sköna, snygga, finns i alla färger, passar till allt! Perfekta helt enkelt.



Dessa köps nog i veckan



De här måste jag ha! Om någon vet vart jag kan hitta dessa så skriv! Hallonröda. De är så snygga, mums.


Some days are better then others

Känner mig konstig. Det började redan igår när jag helt plötsligt började kallsvettas, känna mig svimfärdig och skakade. Jag var super hungrig men när jag väl började äta blev jag mätt direkt och tappade aptiten. Fick ont i huvudet och kände mig allmänt sjuk. Tänkte att jag behövde sömn så tog en Ipren, fick massage av älsklingen och somnade sött. När jag vaknade idag mådde jag bra. Men har nu börjat må lite risigt igen. Något på g kanske? Hatar när man bara mår skit. Hellre att det bryter ut ordentligt och sen är det bra. Att gå och må konstigt till och från är både jobbigt och frustrerande. Jaja, hoppas på det bästa och att allt är borta imorgon!

Skönt att mannen min är hemma i alla fall. Blir storhandling idag så får köpa på mig glass och annat att kurera mig med haha. Nej. Nu känns det som att jag gnäller för mycket. Jag lever ju trots allt, ska inte klaga.


Dagens i-landsproblem

Jag hatar när man har målat naglarna i typ rött/rosa eller någon mörkare kulör och när man sen tar bort det så är naglarna lite missfärgade. Lite dov färg sitter kvar. Jag älskar att måla naglarna och vill kunna variera i färg, men att gå från mörkt till typ genomskinnlig eller en ljus färg blir inte riktigt bra. Eller när man för en gångs skull lyckats spara långa naglar så går en av, hur fult som helst! Ja ett riktigt i-landsproblem som sagt. Arrgh!



Blir ett monster för att jag är så frustrerad haha

Vi snackar innebandy

Finns två saker jag saknar extremt mycket just nu. Min baby och att kunna spela innebandy. Saknar spelet, farten, viljan, kämparglöden, bollen och klubban, allt. Hatar att mitt knä hindrar mig. Det är omöjligt för mig att spela, det går inte. Inte för att det gör ont, som det självklart gör, men för att hela knät viker sig så jag faller handlöst. Det närmaste jag kommer en plan är när jag tittar på matcher eller när det är träning för det underbara lag jag tränar. Men jag kan säga att det suger i tarmen att inte själv kunna spela, prestera. Det kliar fan i hela kroppen av att komma in i hallen, kännsa stämningen, jag vill också. Men det kommer, hoppas jag.

Idag cyklade jag till Södervärnshallen för att titta på Hansa-Kungsängen, en jämn match där Kungsängen plockade tre pinnar och vann matchen med 6-4. Efter det cyklade jag hem igen och nu sitter jag här och lodar. André kommer hem runt kvart i 7 och då blir det storhandling, fun. Vi tänkte laga lövbiff med klyftpotatis och titta på det nya programmet "Gustafsson 3 trappor" som börjar ikväll på 4:an. Kanske blir någon film också, vem vet.

En relativt händelserik helg, trots att man typ inte känner en kotte och att André inte var hemma.



Trött tjej som knarkar Red Bull, peace

Godnatt folket!


Bra Emma, bra

Gaah. Tänkte vara hurtig och gå till hallen. Visst det är inga problem. Kanske lite mer än 5 km dit. Fine, om man inte har på sig converse! Skavsår är bara förnamnet. Klantig tjej, hej. Mina fötter hatar mig just nu, med all rätt. Som tur var så fick jag skjuts hem, annars hade jag avlidit. Så dagens tips: Vad ni än gör så gå inte långprommenader med converse, aldrig!

Matchen slutade 8-7 till Endre. Surt, men Huddinge och framför allt Jossan gjorde en riktigt bra match. 2 baljor för bruden i hennes eliseriepremiär! Grym eller vad? Efteråt hann vi prata en liten stund och åh vad jag har saknat henne. Tog ett par minuter innan vi skrattade så tårarna sprutade. Världens bästa vän!

Under matchens gång höll jag stenkoll på älsklingens match. Vinst med 6-5 och 2 baljor för kungen. Älskar dig, du är bäst. Hade önskat att de kunde komma hem idag, men får vänta tills imorgon innan jag får pussa på min prins. 

Kvällen kommer spenderas framför tv:n med en film.
Hoppas eran dag har varit toppen.




 

Tar mitt pick och pack

Och drar vidare ner på stan, sen match, tagga Jusy och Huddinge, tre pinnar är det som gäller.
Och tagga satan Visby IBK, jag håller mina tummar. Och älskling massa påsar och assist nu. Du vet att du är bäst, min stjärna eller för att citera Helena "Kung Keno", haha.

Ha en grym dag alla coola!


Dagens klädsel:
Strumbyxor-H&M
Shorts med hög midja-Vila
Tröja-Gina Tricot
Halsband-graverat från syster och Edblad
Skor-Converse självklart

Ciao

Oboy, vilket vackert väder, solen skiner idag

Godmorgon alla fina där ute. Mår ni bra? Vissa kanske mer utvilade än andra och andra är nog mer bakis än vissa. Jag mår i alla fall toppen idag, det enda som saknas är min älskade sambo. Vaknade utvilad och när jag kommer ut i vardagsrummet så ser jag att det är världens finaste väder ute. Kanske kallt, det har jag ingen aning om, men solen skiner i alla fall, vilket är det viktigaste. Tänkte äta lite frulle och ta en dusch och sedan ta en sväng på stan för lite olika ärenden. Efter det blir det städning och sen match, eller jag ska inte spela, bara titta på min bästa vän som ska ha match mot Endre, Heja Huddinge! Ska bli så kul att träffa henne. 

Efter matchen ska jag nog göra, hm, ingenting. Bara slappa i soffan med en film. Imorgon måste jag träna och sen kommer baby hem. Nej nu kan jag inte bara sitta här, måste piffa till mig lite och komma igång så jag hinner med allt.

Have a nice day!
 

Rio får roa mig till sömns...

Nu är det dags att krypa upp i soffan med mina fårskinnstofflor och en kopp te. Eftersom att vi har skogs-tv (1-2-4 och 6:an) så är utbudet begränsat. Som tur är så hyrde min älskade massa filmer igår så jag ska ha någonting att titta på när jag är ensam, världens bästa. Så ikväll blir det Rio. Ingen aning om den är bra eller dålig(?), men jag brukar gilla animerade filmer och det är skaparna bakom Ice Age som har gjort denne, vilket bådar gott. Imorgon blir det en sväng till stan, sen hoppas jag innerligt på skjuts till matchen, I keep my fingers crossed.




Natti sötnosar


Hiss eller diss



H I S S

- Idol, älskar programmet
- Musik, finns inget bättre än bra musik när man är ensam
- Lön, behöver jag säga mer (?)
- Planer, att ha lite måsten i helgen




D I S S

- Ensamhet, jag hatar att vara ensam, att inte ha någon att prata med, vilket jag kommer att vara hela helgen
- Impusköp, haha säger inget mer
- Att inte kunna träffa familj och vänner när som, men jag växer med det, självständigheten

Har tråkigt, se och njut (eller inte) hahaha





Sen jag flyttade hit har jag genomgått en del operationer. Alltifrån siamesisk tvilling till Michael Jackssons tvilling syster, but i like it♥

Peace and love från en uttråkad tjej, hej

Grattis världens bästa vän!

Idag fyller världens bästa vän Jusy 19 år! Grattis babe, ses imorgon ♥


Hur många lingon finns det i världen?

André har precis åkt till båten som ska ta dem till fastlandet och jag känner hur ensamheten kryper sig på. På dagarna kan jag sysselsätta mig själv, men det kommer vara otroligt tomt och tråkigt att somna själv. Men det är dags att jag lär mig det också. Och han kommer hem på söndag men det känns som en evighet tills dess.

Imorgon har jag ändå lite planer. Ska nog köra ett Zumba pass på förmiddagen och sen spelar Joss match mot Endre på kvällen så då kommer nog inte tiden att gå så långsamt. Annars behöver det städas hemma som jag har skjutit på för att ha någonting att göra i helgen haha. Men jag vet att det tar max 30 minuter för det är bara kläder och dammsuga så, alltid någonting.

Igår såg vi filmen "Hur många lingon finns det i världen". En otroligt härlig och rolig film och man kan inte annat än älska den. En och annan tår kom också. Kan starkt rekomendera den till alla.


1971-09-22

Grattis världens bästa mamma på 40 års dagen!
Jag älskar dig♥

Fredag idag

eller nästan i alla fall...För André drar ju iväg hela helgen, fre-sön för att spela match borta mot Landskrona. Trist att missa premiären men det är en rätt bra bit att ta sig för bara en match. Så vi har bestämt att det är fredag idag. Vi ska äta gott, hyra filmer och köpa hem lite godsaker och bara ha mys framför tv:n. Innan dess ska jag försöka att orka städa här hemma. Ser ut som ett bombnedslag utan dess like. Ska även ringa lite samtal och göra lite ärenden. 

Ikväll innan träningen ska jag förbi Team Sportia och söka jobb på nytt. Har fått inside infomation om att de inte har anställt någon så nu ska jag dit och tjata lite haha. Sen blir det träning med mina söta tjejer och efter det torsdagsmys!

Känns som en bra dag.



Fina bilder från igår

Ha solens strålar i ansiktet


10 månader

Ja idag är det min och gubbens 10 månadersdag och den kunde ju inte starta bättre. När jag kom hem i natt så hade han köpt rosor och en bamse nalle och skrivit världens finaste kort. Han är bara för underbar och jag är lyckligt lottad som får ha honom som min.

Tyvärr är det ett riktigt skitväder ute. Hade tänkt att ta en lång promenad med vi får se, suger på karamellen ett tag till. Har en överraskning också, men det tar vi senare. Måste bara säga att det är trist att André har träning ikväll så vi inte bara kunde typ gå ut och äta och småfira lite. Men men  vi kom hit för att spela innebandy! Och vi har ju alltid tid efter. Jag tror jag ska köra ett eller två pass idag. Zumba och Body pump. I alla fall 1 av dem.


Vore kul om ni hade några frågor eller synpunkter på vad ni vill veta mer av eller så. Alltid kul att få frågor eller liknande för att få bloggen mer varierad.

Kram E

Efter regn kommer sol

Ja det är vad jag hoppas på i alla fall. Var på sjukhuset idag. Både bra och dåliga nyheter. Har en vätskefylld säck i knävecket vilket tyder på en skada i knät. Sen är mitt korsband skadat evt av. Så ska ha rehab nu i 6-8 veckor för att sedan komma tillbaka för att se om det blir operation eller ej. Förhoppningsvis så reparerar sig knät av rehaben men det är inte säkert. Blir det operation så ska de ha ett nytt korsband med för att evt byta mitt. Så man slipper två operationer om korsbandet är av. Då gör de allt under en och samma gång. Ja, inte jätte roliga nyheter men jag har hoppet uppe för att allt blir bra. Har ju haft ont i 3 månader nu så jag testar allt som går och är operation det enda som i slutändan hjälper så får jag lägga mig på britsen och ta den smällen. Vill spela innebandy igen!

Efter sjukhusvistelsen så tog jag en promenad till gymmet för att möta pappa. Det blev thai mat och en ytterligare promenad med hunden. Mysigt. Nu sitter jag och fixar med lite bilder. Föröver från den ena datorn till den andra. Vid tretiden blir det en tripp till huvudstaden med syster yster och ikväll familjemiddag. I natt kommer jag hem till min baby, l ä n g t a r !

Hoppas allt är bra med er?



Bara för att vi är så normala

Missing my baby and my best friend

God kväll alla nattugglor.
Sitter och tittar igenom min telefon som min syster laddat ner typ 1000 nya saker till. En del skräp, men mycket som var kul. Snällt av henne. Dagen idag var otroligt mysig. Först Tumba med mamma, sen lunch och shopping i Södertälje med syster. Blev hörlurar, usb minne och en mobilväska. Praktiska saker med andra ord. När vi kom hem rensade Ida sin garderob och jag klagade inte. Nya fina kläder till mig, check. Tre nya väskor, check. Kommer se ut som att jag ska flytta imorgon på båten med all min packning. Men som sagt, jag klagar inte.

Imorgon blir det att gå upp tidigt. 9.00 ska jag vara på Södertälje sjukhus för att träffa en kirurg, keep my fingers crossed för att han ska kunna se någonting. Sen blir det en långis med hunden och på eftermiddagen ska jag och Ida en tripp in till huvudstaden hade vi tänkt. På kvällen blir det middag med la familia och sedan bär det av till Nynäs och den långa färden hem till min baby. Saknar honom sjukt mycket! Galet. Efter bara en dag. Han är världens bästa och han är mitt liv. Klarar mig inte utan honom. Känner mig så ensam och tom.

Saknar också min bästis. Hon smsade nu på kvällen och sade att hon hade en superfin bild på oss som bakgrund på mobilen. Jag saknar henne så sjukt mycket, men hon kommer till ön i helgen så då ska jag krama ihjäl och snacka hål i huvudet på henne, haha.

Nu är det dags för sängen. Sov gott alla!


Måndag 19/9

Har redan hunnit med en sväng till Tumba med mamma som skulle fixa lite ärenden. Fick med mig ett par marinblåa mjukisar hem, som jag kommer att bo i på ön. Snart ska jag ta en sväng med hunden för att sedan bege mig till Tälje för lite lunch/fika med syster. Ska bli riktigt mysigt.

Annars blir det nog en lugn dag här hemma. Ingenting planerat så får se om det dyker upp något. Imorgon blir det en tripp till sjukhuset för att kolla mitt knä för tusende gången. Hoppas doktorn har någonting vettigt att säga annars blir jag galen. Skulle vilja hinna träffa en del människor innan jag åker hem imorgon, får se vilka jag hinner med.
Ha en bra dag Puss


Fullspäckad helg

God kväll alla sköna.
Kom precis hem till mamma och pappa efter en minst sagt intensiv dag. 10 kamp (med krig), brunch och after noon tea. Riktigt mysigt och roligt. Bilder från 10 kampen kommer senare.

Igår var det ju 40 års fest för mamma och shit vad lyckat det blev. God mat, mycket dricka, trevliga människor och ett party humör utöver det vanliga. Vissa mår som de förtjänar och jag kommer aldrig glömma den kvällen. Har nog inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Man lär sig något nytt om nära och kära hela tiden och jag kan säga att jag har världens bästa släkt och priset går idag till min farbrors sambo, haha. Bästa låten, skönaste bruden. Bilder kommer nog inte, finns nog inga som är tillräckligt städade haha. 

Min älskling åker hem ikväll, saknar honom redan. På tisdag kväll tar jag mitt pick och pack och åker hem. Innan dess blir det tandläkaren imorgon och kirurgen på tisdag, funny!

Ja det var nog allt, eller bara en del. Nu idol, imorgon mer bloggande. 
Puss  


Spännande match

NOT! Andrés lag sopade banan med Hansa, vilket i och för sig var väntat. 12-2 och kunde blivit betydligt mer! 3 assist och 2 mål för André och han var grym, kul att säsongen börjar dra igång nu.

Annars då? Jo ont i magen som bara den, packat inför helgen och sitter nu och målar naglarna (v i k t i g t) annars går de sönder. Någon som har några tips för att naglarna ska bli starkare?

Imorgon blir det en tripp till centrum för att fixa lite ärenden sen går båten 12:55. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig och vilka skor jag ska ha på mammas fest, men jag litar på Andrés ord. Han får hjälpa mig. Längtar till helgens festligheter, ska bli otroligt roligt!

See ya, don´t wanna be ya!

 


Rockstar

Ser mer eller mindre ut som en rockstjärna för tillfället. Håret åt alla håll och kanter och mascaran längs med kinderna. Varför? Jo jag och vår hemlige gäst tog en tur på våra bikes till stan. Och om det blåste. Rena rama fys passet att bara ta oss in. Fixade internet och shoppade lite, bl.a smink och en pälskrage (visar senare). Åt även på en supermysig restaurang, Etage. Kan starkt rekomendera denna! God mat, bra service och inte så farliga priser.

För att avslöja vår hemlige gäst så är det Andrés bästa vän Fille. Trevligt med sällskap på dagarna för en gångs skull. Ikväll ska jag och Fille titta på Andrés träningsmatch mot Hansa Hoburg(?). Hoppas och tror på stor vinst, men man ska aldrig underskatta. Kan bli en hat match också. Två lag från samma ö. Ett lag i allsvenskan, ett annat i div 1. Storebror/lillebrors syndrom. Jaja hoppas på att ingen skadar sig!

Imorgon bär det av till fastlandet. Party på lördag, l ä n g t a r !



m i s s  m y  b f f

Inget internet, bloggar när jag har fixat!


Storm

Här på ön finns det inget mellanläge. Antingen är det strålande sol och varmt, åska och miljoner blixtar eller som nu s t o r m, och då menar jag storm. Det blåser så mycket att man inte vet om det åskar eller inte. Det känns som att våra fönster ska braka in vilken sekund som helst och jag förundras över att träden utanför står kvar. Stackars våran gäst som sitter på båten nu, gungar nog rätt friskt där ute. Och stackars mig som har erbjudit mig att möta denne vid båten (4,5 km bort) och jag ska GÅ! Jaja det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att jag inte blåser bort.

Känner mig duktig idag. Har redan hunnit tvätta, plockat ur diskmaskinen och ska nu dammsuga lite. Riktig hemmafru. Nu ska jag bara fixa i ordning mig lite och sen bege mig ut i detta oväder. Wish me luck!




Syster

Fick precis ett samtal från min älskade syster som har spenderat natten på sjukhus. Hon tuppade av igår under ett cooper-test och fick åka ambulans in till Södertälje sjukhus med kramper. Blev super orolig och det var allt annat än kul att befinna sig på en ö och inte kunna åka till henne. Hon lades in för observation med dropp och fick sova kvar för att idag göra en hjärn röntgen. Snuttan. Det visade sig att hon tränar för hårt och äter allt för dåligt vilket, jag och resten av familjen sagt tusen gånger!!! Så nu har hon verkligen fått en varning, på riktigt. Du ska lyssna på storasyster hör du det!? Jag vet bäst och vill inte att det ska gå så här långt för att du ska förstå. Men det viktigaste är att hon mår bra och nu har hon träningsförbud i 2 veckor och ska bara äta och kurera sig! Bra doktorn, skäll på henne haha!

Jag älskar dig älskade syster!
Vi delar ett band starkare än någonting annat.



Bara för att du är så jävla cool

Tisdag

God förmiddag!
Vaknade upp sent idag igen. Riktigt skönt att få sova ut. Ögonen är svullna till max och jag ser mer eller mindre ut som Quasimodo, kanske söka jobb i ett klocktorn i någon kyrka? Skämt åsido. Idag ska jag ringa två nummer om jobb och jag håller alla tummar jag har för att de har någonting. Sen blir det storstädning av lägenheten och ikväll är det träning igen! Längtar verkligen!

Imorgon kommer första gästen hit, (om man inte räknar våra päron vid fytten.) Hm? Vem kan denna hemliga person vara...



Home is wherever I´m with you


Livets labyrint

Vad är meningen med livet om målet är detsamma? Vi slussas in i labyrinten utan varken karta eller kompass för att sedan finna en egen mening. Vi kommer flera gånger under vår färd att ta fel väg och lära oss rätt och fel när vi står vid en återvändsgränd, det är vad vissa kallar "lära för livet". Det gäller att inte fastna för länge i mörka gränder, men samtidigt är det viktigt att inte stressa och se det hela som en tävling, för alla finner sin mening och målet finner alla, tro mig. Alla kan inte följa samma väg, man måste hitta sin egen, unika väg för att nå livets mening innan målet kommer. Och det enda sättet är att följa sin inre röst och att inte låta sig luras med på andra människors rätta väg. Följ ditt hjärta, finn din väg och lev. Vi alla ses vid slutet.

Livets labyrint


12/9

Riktigt värdelös dag. Mina tankar bara flyger omkring, men fastnar inte riktigt på en trygg punkt. Det blev jobbigare att bo här när man var tvungen att lämna allt igår. När man fått en stund med det som var vardag. När man känner att varje sekund är värt allt och när man har så mycket att säga att man inte får ur sig någonting. När man bara ler åt stunden. När man nöjer sig med ögonblicket, som sedan dunstar och verkligeheten tränger sig på igen. Tårarna var nära igår. Det kändes konstigt att åka tillbaka till Gotland, det kändes inte rätt. Visst trivs jag. Men det är inte som hemma, eller borta. Jag har André och det är jag tacksam för. Men han är inte alltid här. Han jobbar 7-16.30 sen tränar han 4-5 gånger i veckan + matcher. Och matcher. Han kommer åka bort helg efter helg och jag blir kvar. Helgerna är ju den tid vi har för varandra. I veckorna har vi max 3 timmar per dag tillsammans. Och nu när en del helger går bort blir min ensamhet allt större. Jag hoppas på något. Ett jobb, någon att umgås med. Så jag slipper ensamheten. Håller på att bli galen. Kommer snart att börja plugga något bara för gemenskapen. Den enda gemenskap jag får är genom gymmet och självklart från André, vilket är värt allt. Men det är när han inte kommer vara här som jag behöver någon att prata med. Annars kommer jag bli galen. Galen av att höra mina egna tankar som pågår i mitt huvud. Över spekulationer hit och dit om allt och ingenting. Jag ångrar inte att vi flyttade hit, det är inte det. Men jag behöver någon. Jag behöver en vän...


April april

Eller inte riktigt. Men gud vad vi lurade mina föäldrar i helgen haha. Roligaste på länge. För att göra en lång historia kort så hade vi bokat biljetter hem utan att säga något. Så när vi parkerar på mina föräldrars gård så ringer jag pappa och börjar prata om nästa helg och planerar när han ska köra mig till nynäs. Så plingar vi på (pappa kvar i luren) mamma blir helt chockad och Ida börjar grina. Jag lägger på men hör hur pappa fortsätter att prata haha. Då ropar jag till honom. Väl inne i soffan så sitter mamma bara och stirrar på oss, som att det var en dröm. Så otroligt kul och mysigt att träffa dem igen. Bara spela kort och prata.

Igår tog vi en sväng förbi min älskade gudmor som alltid är lika mysigt. Lite fika och prat om allt möjligt. Det är min mammas bästa vän men det är faktiskt också en av mina bästa vänner och en av de personer som känner mig allra mest. Efter det tittade vi på Andrés match mot Älvsjö. 10-7 vann Visby med. (1 mål för Andrés del). Riktigt kul att se. Har längtat efter att matcherna ska dra igång. Efter matchen drog vi och firade Andrés systrar en snabbis. God mat, trevligt sällskap och mysigt att träffa dem.

Sen var det en tre timmar lång båt tur hem som startade allt annat än bra. Jag blev "påkörd" av en skåpbils spegel mot min arm. Låter inte så farligt men han höll ovanligt hög hastighet där inne och min arm är helt öm idag. Kan man inte vänta lite? Alla kommer ju på båten liksom.

För att summera. En underbar helg ed massor av roliga saker. och nu är det inte långt kvar till nästa tripp till fastlandet.


Slut

Zumba är utan tvekan bland det roligaste jag någonsin testat på. Grym musik, grymma rörelser och en grym träning. Svetten rann bokstavligt talat. Ville inte att det skulle ta slut. Ville bara fortsätta dansa till den underbara musiken. Åh! Helt uppe i varv. Måste boka in minst ett pass i veckan från och med nu. Kan rekomendera till alla som gillar att dansa och som har hyffsad kordination för det är snabba steg med mycket skaka rumpa och salsa höfter.

Nu är det dags att fixa sig. Lite ärenden på stan sen får vi se vad vi hittar på för bus.


Skaka rumpan

z-z-z-Zumba

Godmorgon alla pigga. Jag har otroligt svårt att sova nuförtiden och vaknar runt 6.30 för att sedan tvinga mig själv att sova vidare till 8.30. Förstår inte varför jag sover så oroligt men det går nog över. Att André har varit förkyld och snarkat som en gris kan ju vara en bidragande effekt, eller vad tror ni?

Om ett litet tag ska jag ta min cykel och trampa till gymmet för ett Zumba-pass. Har alltid velat testa så blev glad när jag såg att de körde idag på morgonen samtidigt som André har innebandyträning. Efteråt hade vi tänkt ta en sväng på stan och kika lite och ikväll vill vi hitta på något i och med att André åker till fastlandet imorgon och blir borta hela dagen. Om det blir film-mys eller något äventyr återstår att se. (jag lovar att hålla er uppdaterade)
Ha en riktigt bra lördag!

 

Fredag

Fredag igen. Vi har bott här i två veckor nu. Gud vad tiden har gått fort, samtidigt som att det känns som att man inte träffat familj och vänner på evigheter. Men om en vecka så får man träffa alla igen! Jag längtar så sjukt mycket och jag tror att jag har kommit på en bra present till mamma. (Ida om du är nyfiken så smsa eller ring).
Pratade förresten med min syster i telefon igår och det var allt annat än lätt. Hon började gråta direkt. Sötnosen min. Det fick ju mig att börja grina. Spelar ingen roll att hon är den som lättast retar upp mig, hon är och kommer alltid vara min syster och jag älskar henne över allt och jag saknar henne.

Nästa helg så kommer vi som sagt att vara på fastlandet. Älsklingen stannar fredag-söndag och jag fredag-tisdag/onsdag, vi får se vad som passar bäst. Så jag har verkligen tid att träffa alla.

Idag ska vi storhandla, haha kul att veta eller hur? Kände att intresse smurfen jublade haha. Sen ska vi förbi Team Sportia och kika lite. Har 20 % där i och med mitt gymkort och vill ha ett par reebook easy tone. Har velat ha sådana länge och nu känns det ju som rätt tillfälle. Med dem+mitt träningsschema+klasser+innebandy=Jag kommer bli så sjukt vältränad, i hope. 
Ha en riktigt bra fredag!

I LOVE YOU♥


Dålig uppdatering

Ledsen för den dåliga uppdateringen men både jag och älsklingen låg hemma med feber igår och man kan säga att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Men idag är jag back on track. Hade ett pass med en PT imorse och det gick riktigt bra. Fått ett träningsschema att utgå ifrån. Uppföljning om några veckor så gäller att jag sköter mig.
Ikväll blir det träning med laget igen. Och för er som undrar hur det gick på premiärträningen så gjorde jag illa mig ordentligt på tisdagsträningen. Knät håller inte alls för innebandy, vilket för mig är en stor besvikelse. Men men får köra ledarrollen nu tills jag får svar om 1 1/2 vecka, kul det med. Kan ju köra annat som kondition och styrka så ska inte klaga. Men det är ju innebandyn som är mitt mål att komma tillbaka till. Håll en tumme eller två.

Köpte 9 nya filmer igår, visar senare, så vi har lite att göra medan vi är sjuka, samt när André åker iväg på sina bortamatcher. Mycket komedier, mycket skratt, kan dt bli bättre? Ja, vi har fyllt frysen med glass, så nu kurerar vi oss ordentligt. Om en vecka och en dag åker vi till fastlandet, see you!


Ser man att vi är syskon?



Veckans to-do list

Tisdag: Tvätta, första träningen med nya laget
Onsdag: Möte om jobb, Pass på gymmet
Torsdag: Träning med PT, träning med laget
Fredag: Mys
Lördag: Äventyr med älsklingen
Söndag: Älsklingen match, jag ???

 


Nervös

Nervositet. Det var länge sen jag kände det. I alla fall den här sortens nervositet. Ni vet när man vill göra ett bra första intryck. När man försöker förutspå hur allt kommer eller kan bli, men när man egentligen inte har en blekaste aning. När man inte vet hur mottagaren kommer att reagera, är de med eller mot. Vad sägs när kulissen dras ner?
Idag ska jag ut på planen igen. För första gången sedan maj. Men denna gång är det andra spelregler som gäller. Jag är nu spelande tränare, vad det nu kommer innebära. Tränarna gillade mig, men man vet aldrig vad tjejerna kommer tycka. Tjejer kommer alltid vara tjejer. Och jag är inte så mycket äldre än de jag ska träna/spela med/för. De är 94-97 or och med facit i hand så vet jag både hur jag själv var och hur tjejer i den här åldern fungerar. Men jag ska inte ha förutfattade meningar. De kanske är änglar hela bunten, i wish. Ska bli otroligt kul att gå ut på planen igen. Känna känslan och lira med boll och klubba igen. Hoppas att knät håller bara. Ska förresten till en kirurg om exakt 2 veckor och se om det blir operation eller ej. Men att vara tränare känns också kul. Ett sådant ansvar, precis vad jag vill.


Igår körde jag Body Combat. Ännu ett roligt pass som jag faktiskt kan tänka mig att köra varje vecka. En kampsport där du enbart visualiserar din motståndare. Jobbigt är bara förnamnet. Rekomenderas till de som vill ha ett ordentligt träningspass som får dig att svettas och känna dig slut efteråt (beror lite på vem som leder också). Efter träningen blev det varma mackor framför idol. Bra dag.


What if there is no tomorrow

Livet. Vilket spel. Ett spel utan regler. Ett spel utan ett klart, utsatt mål. Ingen vet när spelet tar slut. När man förlorar eller åker ur. När det är dags för avgång. När the fat lady slutar sjunga. Ingen kan veta. Man kastas in i spelet utan att själv välja det. Med olika förutsättningar. På olika platser. Man kan gå ur det, men på andras bekostnad, som en svikare. Vad vet vi om livet egentligen? Vi har så mycket mål och måsten i livet att vi knappt hinner ta ett djupt andetag och bara leva. Vi tävlar om allt, vi jämför och stressar. Ändå kommer alla ändå nå samma mål, så varför inte bara njuta medan spelet fortfarande är igång? Jag menar ingen är försäkrad en morgondag. Så lev livet, njut.

Nu ska man inte gå runt och tro att man ska dö i natt. Men jag menar ta vara på livet. Det är den finaste och mest dyrbara gåvan du någonsin fått. Du är evigt tacksam dina föräldrar.

Ta ett djupt andetag. Njut av livets spel. Det gör jag, varje dag.

Ny vecka, nya möjligheter

Och jag hoppas verkligen på nya möjligheter. Till jobb. Ska ut och söka idag, håll gärna en tumme eller två är ni snälla. Skulle verkligen behöva ett jobb nu. I alla fall innan September månad är över.

Igår var ännu en underbar dag här på ön. Vi åkte först iväg och fixade lite måsten sen när vi kom hem gjorde jag iordning en matsäck och vi gick ner till stranden. Trodde det var varmare än det var men det var otroligt skönt och mysigt att bara ligga på vår handduk och prata. I timmar. Efter det gick vi hem men båda kände för att göra något. Så vi fixade oss lite och gav oss iväg och det slutade med att vi hamnade på en super mysig restaurang. Förrätt, vitlöksbröd med tillbehör, varmrätt, planka. Mätta och belåtna åkte vi hem och tittade på Idol. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att man borde få höra mer sång och mindre prat av programledaren etc. Och Bard är ju minst sagt speciell. Haha.

Idah blir det som sagt en sväng till stan för jobbsökande, lite städning här hemma och ikväll ett body combat pass på gymmet.
Ha det bäst!
E

Söndag

Godmorgon alla pigga.
En ny dag har vaknat och jag känner att det kommer bli en bra dag. André har ingen match och ingen träning(!) så vi har hela dagen för oss själva. Hm, vad ska vi hitta på för bus? Just nu sover han så mission nr 1 blir väl att få liv i honom, haha. Nej men idag vill jag verkligen göra något, vad(?) det får vi se. Känns trist att bara vara hemma när det är så fint väder och när vi båda är hemma en hel dag.


Trött tjej

Trött tjej, hej. Älsklingen kommer om 2 timmar och jag vill vara vaken när han kommer. Han har spelat match mot Huddinge borta, eller hemma, känns nästan mer hemma där. Närmare allt. Allt som för en vecka sedan kallades vardag. Det är rätt konstigt att bara kunna bryta alla rutiner tvärt och försöka se det nya som det vanliga, de nya som det normala. Det tar väl tid antar jag. Men jag trivs. Den friska luften och närheten till havet. Jag mår bra här, med André. Men jag undrar när det här, Gotland blir rutin. När det nya inte längre känns nytt och istället blir det vanliga, normala. Allt jag är finns ju kvar i Stockholm. Det som format mig är inte här. Men jag vet att det kommer göra mig gott att vara här. Jag kommer bli stark, André kommer bli stark och vi kommer växa som ett par. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade allt där borta, eller hemma. Jag saknar allt och alla, hela tiden. Att lämna all trygghet, familj och vänner. Men jag har min trygghet i André.

Om två veckor åker vi hem, bort(?) ni förstår. Till fastlandet för att fira min underbara mamma som fyller 40. Och jag räknar ner dagarna. Ska bli så otroligt skönt och roligt. Jag behöver rutin. Jag behöver måsten. Det löser sig.

Jag har världens bästa familj som jag älskar av hela mitt hjärta.

Vi delar ett band som ingen kan ta ifrån oss. ♥


Visbyfrun gästbloggar

Hej hej Visbyfrun här!
Livet är al dente och jag bara glider med mina paraplydrinkar och gucci brillor. Tänkte ta min cab bort till muren och se vad de andra Visbyfruarna har för sig. Annars då? Jo jag går mest här hemma och fixar naglarna, möblerar och bättrar på brännan. Ett och ett annat träningpass blir det ju också, man måste ju tänka på figuren. Jobbiga dagar. Poolen är tyvärr lite för kall så får väl nöja mig med jacuzzin.

Skämt åsido. Men börjar känna mig lite som en Visbyfru. Kanske skulle ringa kanal 3 och se om de vill komma och filma mitt allt för glamourösa liv här på Gotland haha. Nej men jag behöver verkligen ett jobb. Kan de inte bara ringa någon nu!? Vill lära känna lite folk, vilket lär ta fart i nästa vecka i och för sig. Vill inte bara glassa här hemma och bara göra det som faller mig i smaken och typ träna. Nu tänker ni : är hon dum?!?!?! Haha. Men jag har ju ingen att prata eller umgås med när André inte är här. Kom och hälsa på kanske? Bara att slå en plingeling.
Nej nu ska jag inte sitta här och gräma mig. Ska ut i det fina vädret och sola.
Ciao


En bild kan säga mer än 1000 ord




Det finns inte ord som kan beskriva mina känslor för dig.


Kvällen igår var nog en av de bästa i hela mitt liv. Först åkte vi och köpte mat och godis. Gott som tusan sen tog vi en promenad längs stranden och bara pratade om allt mellan himmel och jord. På tillbaka vägen hämtade vi våra cyklar och cyklade bort till en brugga där vi låg och pratade medan solan gick ner framför oss. Bilder blev det också och om vi skrattade när vi såg dom. Våra miner och allt haha, obeskrivligt. Älskar oss och våran kärlek. André är min andra halva, min saknade pusselbit. Vi är ett. Jag är hel.


Möte

Hade precis möte med tre tränare/ansvariga för det lag som jag ska hjälpa till att träna/spela för. Trevligare människor får man leta efter och de sa att jag passade perfekt och att jag kommer lyfta det här laget. De vill att jag ska spela så mycket jag kan, men med tanke på mitt knä så får vi se. Men jag blir hur som haver assisterande tränare. Skit kul tycker jag. Då håller jag igång med klubba och boll för att inte helt tappa inför nästa säsong om jag vill/ska satsa mer på innebandyn igen.
Så på tisdag ska jag träffa laget för första gången och jag är taggad till tusen.

Älsklingen smsade nyss att han har en överraskning. Hm, jag som är så nyfiken kommer hinna bli galen innan han kommer hem. Haha.

Imorgon bitti drar André till Sthlm för match mot Huddinge. Jag blir kvar, känns onödigt att åka hem över dagen bara. Så blir nog gymmet och annars en relativt lugn dag.

//Emma
 
Love you

Fredag

Godmorgon alla glada.
Fredag idag! Jag vet inte vad det är med fredagar men jag älskar dem.
Idag ska jag nog träffa några och diskutera innebandy. Om jag ska bli spelande tränare för ett damlag här på ön. Känns kul att få en sådan förfrågan, ganska smickrande. De skulle ringa på förmiddagen så får se hur det blir med det.

André är och jobbar och sliter. Duktig kille.

Just det jag var ju på Niwa igår. Haha. Jag som trodde, utifrån vad som stog på beskrivningen, "lättare konditionsträning och skönt svettig" att det skulle vara jag och pensionärer där. Men shit vad jag hade fel. Det var som ett spinningpass fast på crosstrainer. Skönt svettig=dösvettig, lätt kondition= betydligt mer än så. Men jag klagar inte. Fick ju ett bra konditionspass innan det var dags att ta tag i gymmets styrkedelar. Så idag blir det vila, men jag är på det imorgon igen, får se om det blir klass eller egen träning.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Älsklingen och jag har hyrt en film som ska ses "The King´s speech" och sen har vi även hittat en godisaffär med 500 sorters godis (!) så blr en tripp dit inför kvällens fredagsmys.


Puss Emma

Galen i mitt nya gym

Bokat in ett pass ikväll också, Niwa heter det. Aldrig hört talas om det, men fått en beskrivning:
En enkel konditionsträning som alla kan vara med på. Hela kroppen engageras och du blir skönt svettig. Belastning, utgångsställning och tempo varieras under träningen. Känslan är som att svävande jogga i en lätt uppförsbacke. I passet växlar du sedan mellan att greppa styret eller de två stavarna som pendlar på var sida i takt med dina steg. Du jobbar också fritt med armarna i vissa avsnitt och tränar då din hållning, balans och bålstyrka.

Blir perfekt uppvärming för att sedan köra ett hårt pass på gymmet. Åh vad jag gillar att träna. Och att ha ett så underbart gym som form gör det hela mycket bättre. Klasser varje dag. Idag blir det Niwa för att tiden passade. Annars vill jag testa på:
Zumba
Body Combat
Spinning
Pilates
Aerobics steg 2
Power dance
MBL
Step Up
Core 45

Sen något militär inspirerat pass utomhus som jag såg några göra igår. Shit pommes vad jobbigt det såg ut. När knät tillåter ska jag bannemig testa på. 
Ganska mycket pass jag vill köra. Men som sagt det är ju pass varje dag och jag ska bo här i minst 2 år så hinner nog köra alla passen både 1, 2 och 100 gånger.

  
Taggad brud inför kvällens träning

Darling i´m in love

Mitt liv är underbart. Jag är lycklig, lyckligare än någonsin.
Jag har världens bästa pojkvän, världens finaste familj och de mest underbara vännerna man kan tänka sig.
Jag mår bra, jag är lycklig, jag är kär, i livet.


Måste faktiskt tacka Gotland. Jag mår bra här. Visst saknar man vissa, men jag har André som är världens finaste människa. Han gör allt så lätt. Men tillbaka till Gotland. Det är så otroligt stor skillnad på Gotland och Stockholm. Inte bara dialekten. På Gotland känner man ingen stress, det är som om det inte existerar på denna ö. Som om man bara tar allt i ett tempo som passar. Närheten till havet gör ju sitt, det har en obeskrivligt lugnande effekt. Men här är alla trevliga, här hälsar man på varandra och frågar hur man mår. Man tar sig tid. I Stockholm så tror människor att man är dum i huvudet om man hälsar på en främling. Man ger det höjda ögonbrynet och börjar fundera varför. Här är man dum i huvudet om man inte hälsar, gammal som ung. Jag gillar det här. Att man hälsar och faktiskt bryr sig om. Man vet aldrig vad ett "Hej" eller bara ett leende kan betyda för en annan människa. Det kan faktiskt göra ens dag. Och vem vet, en vacker dag kanske det är du själv som behöver ett hej eller ett leende. Det kräver inget, det är inte jobbigt, tänk på det.

 


Godmorgon

Ännu en fin dag här på Gotland, solen skiner och jag tänkte ta en powerwalk längs strandpromenaden. Åh jag hoppas verkligen att de hör av sig från något jobb snart, vill ha lite måsten och inte bara leva som en hollywoodfru i vår lägenhet som har hela dagarna till vad jag vill, blir rastlös. Vill lära känna människor, ha uppgifter och göra saker.

Det är inte bara jobbet jag saknar. Det har gått ca 3-4 månader sen jag spelade innebandy. Jag skadade ju knät för de som inte vet det och vet inte om jag behöver opereras. Oavsett vill jag inte ge upp en av de stora glädjebitarna i mitt liv. Saknar spelet, farten, känslan, allt. Innebandy är en stor del av mitt liv och jag är inte redo att lägga hatten på hyllan ännu.

Nej nu ska jag ut och njuta av det underbara vädret.
Ha en bra dag Puss Emma


Long time ago. Saknar


RSS 2.0