All by myself

Älsklingen är på träning så jag sitter och bara degar framför tv:n. Men kan säga att jag redan har varit duktig och tränat. Afro-dans var det och om jag kände mig som ett miffo. Haha. Gunga som en apa och skaka loss med främlingar. Men shit va kul det var. Jag gillar ju att dansa och här fick man verkligen skaka loss, hela kroppen. Tror jag ska boka in nösta veckas pass också. Svag för olika klasser-kanske?!

Så bodypump och afrodans är veckans rekomendationer till människor som vill testa på något nytt och som inte skäms och vågar släppa loss.


Sökte precis ett jobb. Har nu lite olika bollar i luften och väntar på svar. Ska även ut på stan och söka lite i diverse butiker så håll tummarna.

Just det, var ju i stan idag och kom inte hem helt tomhänt. En ögonbrynspenna och fransk manikyr-nagellack. Kanske inte den roligaste shoppingen men nödvändig. Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda. Hoppas på fint väder så det kan bli en power-walk. Sen på kvällen är det gymmet som gäller.

Puss Emma



Dagen shopping


Liten tjuvtitt på vår underbara lägenhet

 HallenVardagsrumVardagsrumKökKök/matrumSovrum (1 av 3)Badrum 1 med duschBadrum 2 liten toa Min garderob Utsikt



Saknar...


Hej träningsvärk

Godmorgon alla söta!
Sitter med en kopp te och tittar ut över havet, och vilken effekt det har. Man blir så troligt lugn av havet och vi kan bara vara tacksamma av vår underbara utsikt. Blir nog en power-walk längs strandvägen idag om vädret tillåter, ser ut att mulna på lite. Annars ska jag cykla in till stan och söka lite jobb idag. André började jobba idag så nu är det bara jag kvar.

Ikväll blir det afro-dans på gymmet. Har alltid velat testa det så ska bli riktigt kul att äntligen få gå. Älskar vårt nya gym. Så otroligt fräscht och de har klasser varje dag. Igår körde jag body-pump, vilket jag starkt kan rekomendera till alla. Man körde efter egen förmåga och efter hur mycket man själv orkade och jag kan söga att jag var helt slut efteråt. Och det är inte bättre idag. Har en så sjuklig träningsvärk i hela kroppen så jag tror att en promenad innan kvällens dans är nödvändigt.

Kram E



Nu har vi landat

Dålig uppdatering var det här, men jag tänker faktiskt skylla på annat än mig själv. Har ju inte haft något internet så det är svårt att få till ett inlägg då. Men nu är jag back on track och har inga ursäkter att komma med.
Helgen har varit fantastisk. Vår lägenhet är rena drömmen och utsikten likaså. (kommer bilder senare) Har redan hunnit med att packa upp allt så älsklingen kom hem till ett möblerat hem utan en enda flyttkartong, stolt över mig själv.

Eftersom att André hade match på Öland helgen så var jag otroligt tacksam att hans och mina föräldrar stannade. Vi har badat (tro det eller ej), shoppat och bara myst. En riktigt lyckad första helg.
Idag har vi storhandlat, shoppat och strosat runt på vår nya ö. Och om jag ska vara ärlig så kan man inte annat än älska Gotland. (förutom att det blixtrar och åskar hela nätterna)

Bilder kommer som sagt idag, ikväll, imorgon(?) så håll utkik. Och ställ mer än gärna frågor!
Nu luktar det Tacos så blir mysmiddag framför tv:n med lite hyrfilmer.

Kram Emma


Så här lagom trött kl 23.54, allt är roligt

(tjuvlyssnat.se roade ikväll)

Några barn ~10 ska lära sig vilka regler som gäller i ett stall.
Flicka 1: Man får inte springa, man får inte skrika…
Flicka 2: Man får inte skära halsen av hästarna!

Två tjejer ~20 har noterat något som föreläsaren pratat om och som de inte riktigt var med på. De båda diskuterar vad det kan tänkas betyda.
Tjej 1: Google it!
Tjej 2: Va?
Tjej 1: Google it!
Tjej 2: Gågelitz?
Tjej 1: Nej, alltså, googla det.
Tjej 2: Jaha, jag trodde att det var en ny rätt med skaldjur!

Dan´ före dan´, före flyttardan´

Idag, för första gången så känner jag en aning nervositet inför flytten. Eller inte inför själva flytte, utan för allt som kommer med den. Att inte kunna träffa familj och vänner när man vill, att skaffa nytt jobb, att inte veta om man hittar nya vänner eller om jag kommer spela innebandy eller inte. Allt är nytt och jag/vi har ingen aning om vad som kommer hända. Men det är väl själva tjusningen/äventyret med det hela. Och om jag ska vara ärlig så tror jag att lite nervositet är positivt och jag tror inte att vi kommer ha problem med något av det ovenstående.

Jag känner i alla fall att jag kommer sakna min familj/vänner så sjukligt mycket. Och vi kommer säkert att uppleva jobbiga stunder då man kommer att ifrågasätta om flytten var rätt. Men jag känner att 30 minuter med flyg och 3,20 h med båt inte ska få stoppa vårat underbara äventyr och att det verkligen kommer stärka både mig och André någon enormt. Såna här chanser växer inte på träd. Och vänner/familj finns kvar.




Idag har vi fått mycket gjort här hemma. Näst intill allt ärpackat och imorgon blir det mest städning och småfix inför fredag. Ser lite ut som en soptipp här hemma med säckar och kartonger lite här och var. Vi har också gymmat med min älskade pappa, världens bästa pappa. Ätit middag med honom och sedan kollat på Tullinge-Huddinge där Huddinge vann med 3-0, vilket borde blivit mer. Men kul att se mitt gamla lag möta min bästa väns lag så här en onsdagskväll.
Nu sitter André och Fille och lirar Fifa (ovanligt), smaskar godis och dricker vin. Lyckad onsdag med andra ord.

//E


 
My best friend, gonna miss you so much♥

Svar:

Fått en fråga från Lina:
Lina om Första inlägget:
Ska du spela någon innebandy på Gotland?

Svar: Kul med en fråga, tar mer än gärna emot fler.
Jag har skadat knät och väntar besked om operation. Men blir det ingen operation så kommer jag troligtvis att spela med Endre. Jag kommer även troligtvis att vara spelande tränare i ett lag. Så får se vart jag hamnar. Men vill absolut inte sluta med innebandyn. Kram

Du är allt...



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Fyra dagar kvar...

Hej nära och kära.
Sitter här i min ensamhet och försöker få något vettigt gjort med lägenheten. Fyra dagar kvar till flytt och jag känner att jag inte riktigt insett att vi verkligen ska flytta. Inte nervös, inget pirr, ingenting. Tror att jag inte förstår att vi verkligen ska flytta. Men jag känner att det bara är positivt att jag inte är nervös, jag ser det som att vi har fattat ett bra beslut. Det enda rätta, bästa beslutet.

Slutade ju jobba i fredags, så man kan säga att detta är en semestervecka med älsklingen, även om vi har massor att göra. Han har varit på ön under helgen och haft inkilning(?) med laget. Haha, han mådde som han förtjänade igår. Han stannade en extra dag för en arbetsintervju och kommer hem först ikväll, och OM jag längtar. Kommer pussa ihjäl honom ikväll, han skulle ju kommit igår egentligen.

Har haft en underbar helg med mina vänner. och idag har jag varit på upprop med Leon 9 år som började trean, åh han har blivit så stor. Sen blev det ett besök på Handelsbanken för att fixa internetkonto, så lite vettigt har jag allt fått gjort. Nu blir det högsta volym på datorn och packning för hela slanten.

 Saknar dig min skatt


Forever young


Godmorgon

Älsklingen sitter nu på ett plan till Gotland och jag ligger själv kvar i sängen.
Han har team-building så ingen idé att följa med, massor som behöver göras här hemma ändå.
Gårdagen var underbar. God mat, underbart sällskap och jag kan lova en hel del skratt. Inte minst när André tar upp en fiol mitt i allt och promt ska spela "Blinka lilla stjärna", lagom bra om man säger så. Han skulle nog få en lyckad youtube karriär, maybe.
Fina presenter fick vi också och underbara ord i en bok som alla skrev i. Vilka underbara människor man har runt omkring sig. Tack alla som gjorde vår kväll lyckad.

Idag är det mycket som ska hinnas med. Jag ska försöka få undan en hel del i lägenheten. Sen träffa Isabelle och efter det Josephine. Sover nog hos mammsen och pappsen ikväll, tråkigt att vara själv.

Bilder från igår:



Världens finaste arbetskollega...

Åhhh, Emma du är ju bara helt enkelt för sööööt!!!!!
- Jag tycker att tvärtom,  att en tjej som du, ung tjej som du, en fantastisk ung tjej som du smälter in på det sättet du gör!!!  (...och dessutom så tycker jag ju själv att jag är lika gammal som du ;) ibland, ganska ofta... ;)Du har en socialkompetens som få kan förunna sig!!! Det kan man inte lära sig, det är en kvalitet som man föds med!
Redan första gången jag mötte dig,så sade jag till din gud-morsa att du var helt suverän!Och jag förstår att Anette tycker om dig så mycket, och faktiskt så, är jag avundsjuk på henne som får ha en bonusdotter på det här sättet....
Klart att du kommer fixa allt som företar dig, du är en sån tjej, och om någon någongång skulle dra en snubbeltråd vid dina fötter så skulle du bara borsta av dig och resa dig upp.
Du är så söt, och om du skriver så här fint om mig, (...sååå jag blir gråtfärdig igen :/...)
...så måste jag ju bara säga, att det är ju för att du är bäst och för att man helt enkelt inte låta blir att tycka om en sån här tjej som du!!!

Massa kramar,
//T

Världens finaste mail från en kollega så här sista dagen på jobbet. Blir så otroligt glad. Det är med ett leende på läpparna som jag idag slutar på Maxxium. Och vissa kommer man ju sakna mer än andra. Ikväll är det avskedsfet för hela slanten och det ska bli så mysigt att samla alla nära och kära innan vi drar. Blir grillat, fika, trevligt sällskap. Förhoppningsvis massa skratt, minnen och bilder att visa senare.
Kvällen till ära blir det rosa/beige finbyxor med halvhög midja, en basic t-shirt till det, lockar i håret och en make-up utifrån vad som passar. Ska verkligen försöka ta massvis med bilder att visa senare.

Just det. Idag är det inte bara sista dagen på jobbet och fredag. Det är exakt på dagen en vecka kvar till vårt flyttlass bär av till Visby. Åh jag längtar. Efter en nystart, efter äventyret. Efter mysiga kvällar i våran underbara 4:a. Efter människor som kommer och hälsar på och efter mysiga promenader längs stranden utanför vår lägenhet. Efter nya vänner och efter allt. Det kommer bli underbart! Min älskling och jag.


Match made in heaven

Mitt hjärta slår för dig.
För dig slår mitt hjärta.
Jag älskar dig.
Jag älskar att älska dig.
Det finns bara du.
Jag ser bara dig.
Du är allt jag drömt om men samtidigt så mycket mer.
Du är unik, speciell.
Du får mig att må så bra.
Jag är lycklig med dig.
Som min mor sa: En match made in heaven.
Det är du, jag, vi. Ett





RSS 2.0