En vecka kvar

Bara en vecka kvar tills jag får mysa med min familj igen. Bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig igen. Bara en vecka och en dag tills planet lyfter mot London. Bara några få dagar kvar tills jag får veta om jag får jobbet jag sökt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får det! Behöver det för min egen skull. Behöver det för ekonomin och jag behöver det för att jag vill ha det, så mycket hellre än det jag har nu. Vill bara få det där samtalet. Samtalet med ett JA!


Never give up!

Motivation, stenhårt jobb varje dag!


I wanna see the world

Jag är en drömmare. Jag älskar att drömma mig bort. Drömma om stora och små saker. Om mina mål och önskemål i livet. En sak jag vill är att se världen. Jag vill se vad den har att erbjuda bortom det mina ögon ser framför sig. Jag vill uppleva kultur, natur, kontraster. Jag vill uppleva värme, kyla, mat och shopping. Jag vill lära mig saker. Språk, danser, traditioner och om kulturer. Om naturen och dess resurser. Jag vill skåda häftiga byggnader och konstiga statyer. Ta fel väg för att sedan hamna rätt. Bara låta magkänslan och hjärtat leda mig rätt. Jag vill dela mina resor med min sambo. Skapa minnen tillsammans. Jag vill andra saker också. Jag vill utbilda mig. Kanske till polis, kanske lärare eller brandman. Kanske sjuksyster eller mäklare. Eller fotograf eller varför inte psykolog. Jag vill gå små kurser för att lära mig mer, sminkning, naglar och hår. Kanske en språkkurs i något randomspråk bara för att eller en matlagningskurs. Jag kan inte få nog av kunskap. Men allt kostar pengar och jag vill så mycket att det i slutändan inte går ihop. Resa och utbilda mig till en miljon saker, helst på samma gång. En annan sak jag vill är att skaffa familj. Inte nu. Men absolut inom en snar framtid. Vill ha samma relation med mina barn som jag har med mina föräldrar idag och därför vill jag få barn ung. Jag vill gifta mig och se alla nära och kära samlas för mig och min älskade. Att få stå i centrum och vara vackrare än någonsin. Nu pratar jag bara om vad jag vill och min vilja är stark. Starkare än många andras. Men jag vill ändra alla mina "vill" till ska. Jag ska se världen, jag ska utbilda mig när jag bestämt vad jag vill och vet att jag gör rätt. Jag ska skaffa barn och gifta mig. Det är bara en fråga om tid. Jag ska bara ta en sak i taget...
 
 

Man får lyxa när man är själv


old times, memories


LÖRDAG

Hallå allesammans, kul att se att så många kikar in här.
Skulle jobba helg enligt mitt schema men det visar sig att det blivit fel så kl 7 imorse så fick jag veta att jag är ledig i helgen! Hur skönt??
Gick ändå upp 7,30 med mitt sovsällskap och åt en mysfrukost innan hon skulle hem. Sen va ju jag piggare än duracellkaninen. Så har plockat undan lite från igår och sen bara tittat på film i sängen och gjort tjejsaker (målat naglarna och ansiktsmask med tända doftljus, mysfaktor på den. Känner att denna energi troligtvis kommer tvärdö ikväll och att jag toksomnar haha.
Har även smsat med min ögonsten(syster) den här morgonen. Vi har planerat klart våran tattoo (KOMMER BLI AWESOME) och planerat lite inför London, längtar. Hoppas bara att vi får det datumet för tatueringarna som vi önskat.
 
Ska snart fixa mig lite. Ska till Emelie och Nelly för mysdag. Standard när grabbarna är på bortamatch. Så mysigt. Äta gott, prata om allt mellan himmel och jord och titta på matchen som sänds live via facebook (om någon är intresserad). 
 
Hörs, Emma 
 
(Emelie och Nelly)
 

Fredag

Godmorgon!
 
Har nyss ätit frukost, vilket jag anser är det bästa målet på dagen och ska snart bädda rent i sängen. Finns ju typ ingenting bättre än att gå och lägga sig i nybäddat, eller vad säger ni?
 
Ledig idag som ni nog listat ut. Så skönt. Ska till gymmet en sväng, vara stöd till en vän hos naprapaten, hinna fixa lite i lägenheten, träffa André en snabbis innan han ska med båten, träna tjejerna och sen ha myskväll hos mig. Bra fredag!
 

Just det. Intervjun igår gick bra. Kändes faktiskt helt okej att gå därifrån. Visst kommer man alltid på något mer man kunde sagt eller frågat men det är alltid lätt att vara efterklok. Det handlade om två olika tjänster och jag vill helst ha den ena men skulle aldrig tacka nej till den andra. Men vi får se. Får svar efter nästa helg. H O P P A S!
 
 
Vill ha mitt blonda hår!
 

Natti natti

Nu säger jag godnatt. Lagade sen middag (20.30) som blev sjukt god. Kycklinggryta, sen hade vi energi att fixa klart lägenheten. Bara småfix kvar, så skönt. Börjar se ut som ett hem nu.

Effektiv dag! Hörs imorgon, natti!


Zumba och poweryoga

Skönt att avsluta dagen med dubbelpass.


Mys med ljus på poweryogan!


Can't wait

Längtar så galet mycket till november. Till London, till shopping, till mys med mina favorit tjejer. Kommer bli awesome!


Torsdag 18/10

Godmorgon alla läsare!

Är på jobbet och fixar lite. Började lite tidigare än vanligt idag för att kl 13.30 ska jag på arbetsintervju(!) lite nervös faktiskt. Håller alla tummar och tår och hoppas att nu hör detsamma okej?

Efter intervjun blir det Zumba och poweryoga. Älskar att gå på pass! Har riktigt kommit igång med träningen, så skönt!

Nej dags att jobba vidare, hörs senare!


Kvällsmål

Fruktsallad med vanilj och hallonkesella


Härliga dag

Kom hem för ett litet tag sen. Har kört Zumba, löpning ute i det fina vädret (riktigt underbart höstväder), varit på möte och cyklat fram och tillbaka från gymmet och hem. Så skönt att ha fått hit cykeln, motion samtidigt som man tar sig fram snabbare än om man ska gå. (Ska ta körkort!)

När jag kom hem slängde jag ihop världens godaste omelett. Och nu är det dags för körkortsplugg (varje dag). Jag ska, jag vill, jag kan. Känner att jag vill ha det överstökat.


Recept på omeletten:
1 ägg
En skvätt vatten och lite mjölk
2 skivor kalkon
4 bitar apetina fetaost (vitlök och persiljesmak)
5 marinerade vitlöksklyftor

Stek på.

La till en halv avokado, MUMS


Gladtjej.nu

Världens bästa mamma ringde för ett tag sen och sa att hon har bokat en londonweekend för tjejerna i familjen. Så den 2/11 drar vi. Mamma, Ida och jag. Can't wait!


Ny vecka, nya tag

Måndag; jobb, tvätta, plugga, fystester för tjejerna, poweryoga, packa upp saker

Tisdag; jobb, plugga, löpträna, afrodans, innebandy för tjejerna

Onsdag; (ledig!), Zumba, plugga, söka jobb, gymmet för tester med knät

Torsdag; jobb, plugga, crossfit, yoga

Fredag; (ledig!), plugga, spinning, innebandy för tjejerna (André till fastlandet)

Lördag; jobb, helg!

Söndag; jobb, gymmet för löpträning och tester med knät


Får nog sällskap i helgen också, hoppas på det. Så tråkigt att sitta själv!


Helgen

Åh vilken myshelg. Varit hemma hos la familia fredag-lördag och bara spenderat massa tid med världens bästa människor. Igårkväll gick båten tillbaka till öjn och vi va framme runt halv 12. Då fick André damp. Vi skulle lämna flyttbilen 8 imorse men han fick för sig att vi skulle hinna klart innan 00.00 så vi skulle få sovmorgon så han började springa (KUTA) med kartonger (notera kartonger med glas i) och sängar hit och dit och stressade på som fan. Helt döda och svettiga så lämnade vi bilen 23.53. Haha fy fasiken säger jag bara. Lasta ur en flyttbil på ca 20 min 2 stycken. Jaja allt går och visst va det skönt med sovmorgon.

Idag har vi packat upp och fixat. Tvättat och storhandlat. (Skitkul...NOT). Speciellt bär man hoppar in i duschen och väl därinne inser att alla handdukar tvättas för tillfället och den enda som finns är en liten sketen hand-handduk som man får torka kropp och hår med hahahaha. Sen hade A match som slutade med vinst 10-8!

Nu sitter jag här med ett glas vitt och fixar inför morgondagen. Träningar, jobb, plugg och fystester. Sounds great!



Natti!


Bra brud


Imorgon

Längtar som satan. Imorgon 7.00 går båten mot fastlandet. Ska hämta sängen och annat smått och gått så vi kan flytta in i lägenheten ordentligt. Våran söta, lilla lägenhet. Ska bli kul att få fixa klart och få känn sig som hemma.

Men det bäst av allt med att åka imorgon är att få träffa min familj!


Catch your dreams


En påse skit

Mår ännu sämre idag. Kan knappt svälja och huvudet är tungt som bly. Måste dock pina mig till jobbet. Inte vad jag vill just nu. Längtar ännu mer till imorgon.


Sjuk men lycklig

Jag är så lycklig. Jag har allt jag någonsin drömt om. Jag har en underbar familj som jag älskar av hela mitt hjärta och som jag vet älskar mig. Jag har världens bästa sambo som älskar mig för den jag är och som jag inte vill gå en dag utan. Jag har världens bästa vänner som jag kan vara mig själv med. Jag har underbara människor i min närhet som gör mig glad och som alltid finns där.

Jag har inte mycket att klaga över. Jag är lycklig och jag älskar livet!


The one, the love of my life


My day

Feber, huvudvärk, snorig och ont i halsen. Precis som de flesta. Inge kul. Har varit hos frisören och gjort slingor, ungefär det jag orkar idag. Ska ut och fixa i huset vi lånade sen hem och decka i sängen. Kanske kolla på ett avsnitt av Hollywoodfruarna som jag har missat. Skulle gått på spinning men mår uselt.

Klagaklaga.

Positivt är att om två dagar så får jag mysa med min familj!!!!! Saknar dem så in i bängen.

Dagens lunch och en snygg bild från frisören!


Kvällens tips

1. Se inte hypnotisören om ni läst boken-Man blir bara besviken, irriterad och filmen har inte alls samma handling och det SUGER.

2. Se inte hypnotisören om ni inte läst boken-inget sammanhang och helt orättvis bild av boken. Inte samma handling!

Besvikentjej checkar ut för dagen, PUNKT.


Glädje

Jag är så sjukt stolt över att vara eran tränare!


New in


Första natten i nya lägenheten

Åh va skönt att ha flyttat. Bor nu 10 min promenad från jobbet och centrum. Man ser muren från oss vilket vi inte gjort i tidigare boenden.

Tog en sovmorgon och lyxade till det med en hårinpackning och en lång frulle. Precis jobbat klart första passet och nästa är mellan 17-22. Efter det blir det mys med Emelie och Nelly och jag sover kvar där. André har bortamatch mot lindås (Göteborg) imorgon och de åker redan i eftermiddag.

Imorgon ska jag och min fina vän ha mysdag med ansiktsmasker, promenader, vin och annat smått och gott. Längtar.

Ha en fin helg!


Flyttar ikväll, lycklig tjej!


Glad

Fick ett sms för ett tag sen där min fina vän berättade att hon bokat en resa hit! Glad tjej. 
13-16 december kommer joss hit, ja det är ett tag kvar. Men då har man något att se fram emot.
 
(ooooold pic)
 

En vecka sen

..jag skrev något. Shame on me. Men jag har haft annat för mig. Det har varit gäster, match, träningar, jobb, möten, lägenhetsvisning, nytt jobb osv. Bloggen har kommit i skym undan, men nu hoppas jag att jag ska uppdatera minst en gång om dagen.
 
Jobbade mitt första pass på Olearys igår och kan säga att det kunde startat bättre. Spillde ut ett glas vin på en gäst(!) haha ja som sagt, kunde startat bättre. Men det gick relativt bra och resten av kvällen flöt på. Mycket nytt att ta in och lite hemläxa att göra. Men kul att testa på något nytt. Ska även jobba extra på Ibk:s kansli som sekreterare och lite annat administrativt. Så det börjar ordna upp sig. Har självklart bion också. Lite möten i veckan också, avslöjar mer när jag vet. Har ju lite drömmar och önskemål.
 


En annan UNDERBAR sak är att vi har fått en lägenhet i stan!!! Kunde inte vara gladare. Äntligen! Flyttar evt lite idag och på söndag. Ska hem till Stockholm nästa helg (fre-lör) för att hämta det som är kvar. HAPPY!
 
André åker till Göteborg imorgon för match på lördag och jag ska jobba hästpass fredag och söndag. Ledig lördag för en heldag med Emelie! 
 
Ha en fin tordag!
 
 
 
 

RSS 2.0