Imorgon smäller det!


Fredag

Fy bubblan vilken skit dag. Sjuk och på riktigt dåligt humör. Finns anledningar och det ena förvärrar det andra. Har massor att fixa ikväll. Imorgon är det ju 20 års fest för min del. Längtar galet. Ska bara jobba ett pass först vilket jag inte ser fram emot. Har en miljon saker som måste fixas innan kvällen. Tur att man har en ängel till sambo som hjälper mig.

, en arg Emma


Mamma vet vad som behövs när man är sjuk!


Har fixat hela min outfit nu

Klänning, skor, smink. Bara frisyren kvar. Vet inte riktigt ännu hur jag ska ha det. Vaknade upp med världens tjockaste hals och feber. Bara att stanna hemma. Så sjukt jävla tråkigt. Ska dricka te och trycka i mig c vitaminer idag. Får se om jag orkar ner och tvätta. Men det är fler på jobbet som är sjuka så det är väl något som går?! får njuta av en bra bok i sängen idag!

Hoppas att ni är friska och kan njuta lite av solen idag!


Zara kan man lita på

Äntligen hittade jag min outfit för lördag. En klänning från Zara. Riktigt nöjd. Hittade massor av annat men det får bli en annan dag. Speciellt skor, i love shoes. André blir galen på mig haha. Kom hem med ett basic linne och en tröja från bik bok samt ett nytt mobilskal också. Älska Nacka forum.

Idag blir det att kurera sig. Vaknade med feber och är snorig. Måste bli frisk! Massor att göra inför lördag men hälsan först!

,Emma


Sjuk, men detta får en på bättre humör (jag har sämsta humorn)


Veckan

Tisdag: jobb 9.45-18.15, shopping i Nacka, fixa ljud och annan utrustning

Onsdag: jobb 9.45-18.15, sola, handla allt inför lördag

Torsdag: jobb 9.45-18.15, tvätta och förbereda

Fredag: jobb 9.45-18.15, får nycklarna till lokalen, duka och fixa allt

Lördag: jobb 9.45-16.00, fixa mig och det sista inför kvällen, 18.00 PARTY

Söndag:.....städa


Hmm...

Var och shoppade igår. Eller jag hittade ingenting (!!!). Vafan är det med alla affärer och deras otroligt fula kläder!? Neon eller helt genomskinligt? Försökte hitta något till festen på lördag men kom hem tomhänt. Gör ett nytt försök idag i Nacka forum efter jobbet. Vet inte riktigt om jag är ute efter en klänning eller någon snygg top. André hittade iaf en snygg skjorta till lördag så helt tomhänta kom vi inte hem. Shoppingen avslutades med planering inför lördag, film och jordgubbar med ramlösa äpple (gaaaalet gott).


Gårdagen i bilder

Lite mycket av det goda. Men jag hade världens bästa 20 års dag. Överraskningsfest, sjuka presenter, fina tal, skratt, glädjetårar, god mat, dricka, människor man älskar, ja dagen hade allt och mycket mer. Den va helt magisk. Förstår fortfarande inte vissa saker. Kommer aldrig glömma den här dagen. Tusen tack!

Ett fåtal av de bilder som tigs igår


20 barre idag! Woop Woop


Long time ago

Här var det dött. Turkiet, jobb, planering av fest och orken har varit i vägen. Kan säga att Turkiet va grymt ( bilder kommer), jobbet rullar på och livet med det. 20 barre blir man imorgon. Tiden går så sjukt snabbt. Fest med släkt och vänner nästa helg, längtar! Ska försöka titta in här varje dag och delge lite ur mitt så glamourösa liv haha.

Hoppas att alla har haft det bra i midsommar. Kan säga att mina kära kollegor var i fin form imorse när vi började jobba kl 10.00 haha.

, Emma


RSS 2.0