Livskvalité!


Onsdag 30 november

Hoppas ni alla är frestade och lagom avis på vårt underbara peppar(?) godishus. Längtar tills man får ta en tugga men det är ett tag kvar. Tills dess får det var ögongodis och bara stå där och sukta.

För att inte bara baka och fixa godsaker så ska jag på spinning nu. Om en kvart är det dags. Tagga!!!


Pepparkakshus

Ala Lindman/Liefvergren. Haha så snyggt! Nu när man flyttat hemifrån får man själv välja vad man ska ha på och hur det ska se ut. Love it.


Bullbak

Godnatt alla!
Har bakat hela kvällen. Lussebullar och pepparkakor till ett helt kompani. Sjuuukt goda måste jag säga, stolt. Jag och mannen min kanske ska öppna ett café ? Haha. Imorgon ger vi oss på pepparkakshuset. Självklart julmusik på högsta volym. Säger Godnatt på det!


Tisdag 29 november

Godmorgon alla läsare!
Hoppas ni har sovit gott och mår bra. Själv ligger jag kvar i sängen. Vaknade för en stund sen och bara myser med min älskade. Ska snart ringa några samtal om jobb, sen är det gymmet. Ska bli skönt att träna, speciellt nu när man har sällskap.

Ha en fin dag, skriver sen!


Veckans planer

Måndag: söka jobb, träna (gym), sortera papper, hyra film
Tisdag: söka jobb, träna (gym), ringa sjukhuset, färga håret, träning med laget
Onsdag: söka jobb, mysa i stan, träna (spinning)
Torsdag: söka jobb, road trip(?), träna (gym+power yoga), träning med laget
Fredag: mysdag, älskling till Jönköping, tjejkväll
Lördag: träna (gym), stan, tjejkväll
Söndag: teambuilding(?), träna  (gym), älskling hem, myskväll


Härlig vecka framför mig med måsten. Love it'

Måndag 28 november

God kväll alla fina.
Sitter i min ensamhet och söker jobb. Trögt på den fronten men det känns som att alla löser sig snart. Det måste det, annars kan vi inte bo kvar här. André är på möte med laget. Även om jobbproblemen är påfrestande så är det också mysigt att André är hemma. Vi har så underbar kvalitétstid tillsammans. Även om dagarna handlar om att söka jobb så hjälps vi åt och har varandra. Idag gymmade vi tex. Gick så mycket bättre och var helt klart så mycket roligare än att träna själv. Blir nog en vistelse där imorgon också.

Har fått veta att om man är bra tränad innan en korsbandsoperation och rehabar intensivt efteråt så kan man halvera rehabtiden. Så har det i bakhuvudet varje gång jag känner att jag inte orkar träna. Hoppas jag får tid för operation snart!

Peace E


Helt galet att det blommar än. Snart december ju!


Fredag 25 november

Insåg nyss att jag inte bloggade igår, shame on me! Men sånt är livet. Annat för mig helt enkelt.
Gårdagen spenderades med min älskling. Vi tog en road trip och hamnade i Kyllaj. Och om det var fint. Kan tänka mig att det är rena rama paradiset på sommaren. Massa raukar och fin miljö. Tog en hel del bilder som kanske kommer dyka upp här förr eller senare. Senare på kvällen blev det Power yoga, underbart. Sen träning med tjejerna.

Just det, hihi var lite busig och spelade lite innebandy i tisdags. Bara två matcher på 2 min styck. Underbar känsla. Sprang inte utan gick bara. Gjorde tre mål och vann båda matcherna. Men det spelar ingen roll. Känslan av att spela igen var obeskrivlig. Magisk. Men jag vet att det är långt kvar. Har inte ens fått en operationstid men i alla fall. de 4 minuterna bär jag med mig. Länge. Den känslan är det som kommer att få mig att kämpa mig tillbaka. Nästa år ska jag spela, jag ska vara tillbaka på planen.

"En person som inte har varit långtidsskadad kan inte säga att de förstår hur det känns. Säga att det ordnar sig. De kan inte ens tänka hur det skulle vara. För det är så mycket värre när man väl är där." 



Bild från igår: du är allt


Lever

Vill bara säga att jag lever. Spinning är min grej. Aldrig svettats så mycket. Bokat in nästa onsdag. Nu kör jag!


På gymmet

Sitter och förbereder mig inför passet. Taggad men känner lite ångest, ska jag orka? Jo jag kommer nog klara mig, hoppas jag!

Fick veta världens sämsta nyhet idag. André måste gå från jobbet. De har för lite att göra så han måste gå=två arbetslösa i snäck. Inte bra! Ringt till sportchefen och de gör allt för att hjälpa oss. Men ändå...


Vi är bra människor!


Onsdag 23 november

Imorgon är det bara en månad kvar till Julafton(!). Tiden går så otroligt fort att man ibland önskade sig livets fjärrkontroll. Så att man kan pausa ibland och bara njuta. Vi har alltså bott här i 3 månader redan. 3 hela månader. Man hinner inte riktigt med. Allt går så fort, men ändå långsamt. Jag tror att alla har haft den känslan. Att tiden gått fort men ändå så långsamt. I alla fall, en månad kvar. Inga julklappar köpta men har ideér till alla.




Ska börja köra stenhårt igen. Massa träning, gym 5 gånger i veckan, dagliga promenader, äta regelbundet, undvika onyttigheter, dricka mer vatten. Börjar ikväll. Spinning 75 minuter=döda mig långsamt. Hur ska jag orka är frågan. RIP Emma haha. Jag har ett tydligt mål och jag SKA klara det! Inget ska hindra mig nu. Jag vet vad jag vill och jag ska lyckas. Kommer nog skriva lite här. Kanske dagens träning, mat, tips osv. Har ni några tips så skriv mer än gärna! 

Ska även fixa jobb, plugga körtkortsteori och leva livet.
NU KÖR JAG!


22/11-2011

Godkväll. Har inte blivit mycket bloggande på sistone men har varit sjuk. Först magsjuk, nu febrig och snorig med en visdomstand som värker. Inte kul alls.

Haft en underbar helg på fastis med älskling och familjen. Middag, match, födelsedagsfirande mm. Jobbsökandet igår gick sådär. Fanns inget nu men är först i högen om det dyker upp något. Ska på ett annat imorgon som har rätt stor chans att ha en tjänst till mig! Hoppas hoppas hoppas.

Får för tillfället fotmassage av baby! Super skönt.
Ha en fin kväll!


Gårdagens mat, oxfilé, pompa, harrisar och bea. Firar man ett år så gör man! <3


1 år med min skatt idag!


Power yoga

Varit nere idag. Arg, besviken och irriterad. Tur att man har en så underbar pojkvän som finns i alla lägen och fångar mig när jag faller och inte orkar. Olika anledningar till denna värdelösa dag. Men tänker inte gå in på detaljer här på bloggen.

Kände att när älsklingen ändå skulle träna så kunde jag få bort min ilska på gymmet. Körde löpning och powerwalk. Sen, tro det eller ej så gick jag på power yoga och wow vilken upplevelse.
Precis vad jag behövde. Fick riktigt rensa skallen och gå in i mig själv. Svårt var det också. Och jobbigt. Instruktören sa att det var bra träning för knät också, vilket är ett stort plus. Rekommenderar detta starkt till ALLA! Man får bara släppa allt för en timme och bara koncentrera sig på sig själv. Sen blir man smidig och får en work out på köpet. Ska köra detta MINST en gång i veckan. Bra för kropp och själ verkligen.

Jaja ett lite roligare inlägg idag iaf.

Skåda våran underbara utsikt från balkongen, avkopplande!


Dålig dag

Arg, besviken, irriterad. Bloggar när jag mår bättre igen!


Game day

Hej hopp!
Hoppas allt är bra med er? Med mig är det toppelitopp. En sjuklig träningevärk bara, men jag gillar´t. Då vet man att man har gjort bra ifrån sig. 3 km löpning, 3 km powerwalk, 50 min styrka. Idag blir det styrka, kanske lite powerwalk också, får se. Ikväll är det träningsmatch mot p 97. Vi ska krossa dem än en gång brudar!

Håller på att göra en ny spotify lista som vi ska tagga till. Några tips på låtar kanske?

Puss E


Mysdag i soffan med Julmust, tacos och film. Saknar min man bara.

Movies

Jag och älsklingen har typ köpt 40 filmer sen vi flyttade hit. Skönt att ha hemma och båda gillar film. Nu är det så här. Vi har hyrt let me in. Den amerikanska versionen av låt den rätte komma in. Den ser, av omslaget att döma läskig ut och Stephen king har sagt " bästa amerikanska skräckfilmen på 20 år". HJÄLP. Jag klarar inte av skräckisar. Någon som har sett den?
Vi ska nog se den ikväll. Help me.

Rädd Emmson


Aldrig utan dig!


Monday morning

Ny vecka, nya möjligheter. Hoppas på jobb, bra väder och mycket träning. Har redan planerat 5 pass så det ska nog bli bra. Jag kan, jag vill, jag ska. Som sagt drar igån med träningen ordentligt nu igen. Har inte tid eller lust med att deppa över ett trasigt korsband. Det ska inte stoppa mig mer än det redan gör. Har tänkt köra MINST 5 pass i veckan nu, om inget viktigt kommer i vägen. Känner att det här kommer bli en super vecka. Jag har sjukt mycket energi och mår riktigt bra. På fredag åker vi "hem" för André har match mot Onyx på lördag. Ska bli kul. Inte så långt mellan gångerna nu. Saknar ju min familj varje dag.

Igår var det lunch med Visbyfruarna. Riktigt trevligt. Thai blev det, snacka blev det, skratt blev det, lyckat blev det. Men matchen blev inte lika lyckad. Torsk. Behöver inte säga mer än att det var en skitmatch från båda lagen. TRIST.

Idag blir det träning, sökande av jobb och kanske ett telefonsamtal hem.
Ha en fin måndag


Last summer

13 november 2011

Match mot Skarphäll (vinst), lunch med de andra Visbyfruarna, André match mot Karlstad, middag, myskväll.
 DAGEN



Lördag 12/11-2011

Hej hopp.
Har precis gymmat klart. En och en halv timme, nöjd tjej. Löpbandet i 25 min, crosstrainern/trappmaskin i 20, rodd i 10 sen styrka på det. Så sjukt glad att jag klarar att köra kondition. Och i relativt bra tempo med knät. Och att jag orkade i 55 min är ett under. Måste vara sjukt mentalt stark för jag har inte tränat kondition på ett bra tag. Bara zumba och andra klasser. Visst det ger också kondition men inte samma typ. Så nöjd.

Nu ska jag bara vänta på att Andrés träning ska sluta sen blir det duschen och mat, hungrig som en varg. Smörgåstårta med Skagen och räkor, mums! Sen ska vi ta en långpromenad i Visby, alltid lika mysigt. Senare blir det lite städning och storhandling. Ikväll spelar Endre mot KAIS Mora så vi tänkte kolla på den.

Imorgon är det match mot skarphäll med bästa brudarna, sen lunch hos mig med visbyfruarna. Efter det smäller det. Visby IBK-Karlstad! Tugga taggtråd och tagga satan.

Ha en fin dag puss


11.11.11

Historiskt datum. Alla blir som knasiga och måste skriva det på facebook. Exakt kl 11,11 den 11.11.11. Jag vet inte hur många som skrev det då. Varför vet jag inte heller. Alla vet ju att det är den 11 november idag och allas klockor var 11,11. Jaja, folk får göra som de vill. Fattar inte anledningen bara. Jorden gick inte under och imorgon är en ny dag.

Hoppas datumet är magiskt och medför att alla har en bra dag haha. Verkar som att folk tror så. Jaja. Idag är det F R E D A G ! Bästa dagen på hela veckan. Tycker inte ni det också? Man har hela helgen kvar och man myser till det lite extra. Åh jag älskar fredagar. Idag ska jag åka iväg med mina tränarkollegor och fixa nya tränartröjor till oss. Wihoo, äntligen. Sen blir det ut och springa och efter det möte om jobb vid halv 5. Efter det lite handling, sen kan fredagsmyset börja. Blir Idol, ansiktsmask, god mat och tända ljus.

Hoppas ni får en bra fredag, det är ju trots allt 11.11.11, haha



Body combat med Sofia ikväll...

Nu ska jag bli slimmad!


Händelserikt år...

Jag har både pratat med mamma och André om det här. Shit vad mycket som har hänt det senaste året. När man tänker tillbaka så känner man att man inte riktigt har hunnit smälta allt. Först av allt så träffade jag André, vi började dejta och sen blev vi tillsammans. Bara där är det träffa nya människor, lära känna varandra osv. Sen flyttade vi ihop. Efter 4 månader. Vi blev sambos. Ännu ett stort steg som många väntar länge för att ta. Sen åkte vi på massa spontan resor hit och dit, jag tog studenten och slutade skolan. Helt plötsligt beslutade vi oss för att lämna tryggheten och bosätta oss på Gotland. Gotland av alla ställen haha. Men det har ju funkat hur bra som helst. Om 1 1/2 vecka har vi ett års dag. Känns helt fantastiskt. Undrar om alla våra år kommer bli lika intensiva som detta har varit? Tror faktiskt inte att många genomgår så här mycket under ett år när man är 18-19 år.



ANLEDNINGEN TILL MITT LEENDE ÄR DU! ♥

Waynes

Sitter ensam på waynes. Allt annat än kul, rätt ensamt faktiskt. Men ändå skön stämning. Lite musik, värme, te och bara lugn och ro. Väntar på att mannen min ska sluta jobba och hämta upp mig. Sen blir det tacos! Åh jag älskar tacos. Kan typ äta det varje dag utan att tröttna. Ska bli sjukt gott. Lyckades fixa mitt viktigaste ärende idag. Kan inte avslöja ännu för det är en surprise för André så vore ju trist om han fick veta.

Var på carlings idag men chefen var inte där så skulle återkomma. De är så sjukt trevliga där och jag håller verkligen alla mina tummar och tår för att jag ska få jobb där.

Träffade en pt från gymmet idag och han sa att han saknade mig på gymmet! Dags att dra igång igen. Ikväll kör jag på kondition och överkropp. Jag ska jag vill jag kan! Nu ska jag bli stark och fit så jag snabbt kommer tillbaka efter min fruktade operation.

Peace

Bff


Lill-lördag

God (?) dag kanske?
Sitter och fixar lite med olika saker och snart blir det en tripp till centrum. Lite olika ärenden att fixa. Vädret kunde varit lite roligare men det ska bli skönt med en promenad faktiskt. Annars då? Jo, letar fortfarande jobb, vilket är ett av ärendena idag. Annars ska jag inte klaga. Kommer hem nästa helg igen 18-20 november. André har match mot Onyx så jag passar på att hänga med.

Skulle uppskatta om någon kunde säga vad ni vill att jag ska skriva om?
-Dagen
-Dagens outfit
-Shopping
-Träning
-Mat
-Visby
-Mycket bilder(?)

Skulle vara kul att veta vad ni vill veta mer om eller vad som gör att ni vill läsa min blogg?

Puss

Bilder från helgen


Veckans planer

Tisdag: Städa, packa upp allt, träning
Onsdag: In till stan för en del ärenden, jobbsökande, träna
Torsdag: Träna, (?)
Fredag: Fredagsmys
Lördag: Gå på Endre-KAIS Mora, myskväll
Söndag: Match mot Skarphäll, André match mot Karlstad

Lite gott och blandat denna vecka. Har några hemliga planer också. Inga tatueringar men något annat. Kan inte avslöja för mycket...Hehe

Hoppas ni får en riktig toppen dag!


Måndag igen

Godmorgon alla fina!
Har haft en minst sagt fullsmockad helg så bloggandet lades åt sidan. Men nu är jag tillbaka, fit for fight. Kan summera helgen lite kort:

Fredag: Shopping, middag, utgång.
Lördag: Till morfars grav, middag, taxi.
Söndag: Ikea, hälsa på gudmor, fika (glögg, lussebullar), till tullinge, bil mot nynäs, båten

Ja, lite har vi hunnit med och jag kan säga att vi båda var sjukt trötta på båten hem igår. I fredags shoppade jag en ny vinterjacka (Helly Hansen) och ett par jeans. Älsklingen shoppade vinterjacka, 3 tröjor, 2 t-shirts, 1 par jeans. Att vi var på Ikea igår ledde ju också till shopping haha. Men man måste passa på medan man är hemma.

Dagens planer är att packa upp allt och fixa i ordning lägenheten. Vi har ju lite nya saker från Ikea som ska upp, love. Sen ska jag ha samtal om min knäopreation och förhoppningsvis om jobb. Ska nog träna lite lugnt ikväll också. Dags att börja kanske(?). Kommer kanske lite bilder senare.

Puss ha en fin fin dag!



Mysdag

Mysdag med mamma och syster idag. Kan inte bli mycket bättre. Börjar i Södertälje sen får vi se vart vi hamnar men dagens tema är shopping och det sitter ju aldrig fel.

Imorgon är det fredag och baby kommer! Wohoo. Blir shopping då med och sen ska vi göra huvudstaden osäker med en utgång på kvällen med underbart sällskap. Känns som att helgen kommer bli sjukt lyckad.

Ha en fin dag!

Min fina


Bildbomb, saknar


Haha

Klart att hon ska klämma sig in mellan mig och soffans ryggstöd för att sova. Men titta på henne hon är ju bara för söt!


Tattoos, kärlek

Nummer 1. Text (mellan skuldrorna)
Nummer 2. Blommor (revben/sidan)
Nummer 3. Pappas födelsedatum (hälsenan vänster)
Nummer 4. Mammas födelsedatum (hälsenan höger)

I LOVE MY TATTOOS


Korsbandet=av

Japp, då var det konstaterat. Korsbandet är av och en operation väntas. Får se när det blir, hoppas snart! Sen är det rehab i minst 6 månader. Bye bye innebandy, hope we will be together next year! Jag hade ställt in mig på operation men det är alltid jobbigt att få det bekräftat. Känns hopplöst just nu, men jag har ett mål och det är att stå på planen nästa säsong, med klubba och boll, starkare än någonsin. Jaja, nu vet ni som är intresserade.

Deppdag, men det löser sig. Ont i knät efter besöket så får se om jag orkar ta mig ut ur huset idag.

Puss/ E


Sjukhuset

På väg till sjukhuset nu. Önska mig lycka till! Bloggar senare om allt mellan himmel och jord.

Love


Nöjd tjej, hej

Kan säga att mammas och pappas reaktioner var toppen. Båda ba: VA, har du tatuerat dig? När de såg plåstret. Sen när de fick ta bort och såg tatueringarna så blev de glada och berörda. Åh jag älskar mina fina föräldrar. Åh jag älskar mina tattoos! Uppe i 4 nu. Blir en med syster till våren sen är det bra. Något med mina barn i framtiden kanske.

Vill att min bebis ska vara här. Han är hemma och är sjuk. Aldrig kul att höra. Ännu mindre när man inte får träffa honom och ta hand om honom. Tre dagar kvar.

Imorgon blir det sjukhuset med knät. Hoppas på att jag verkligen får hjälp så att knät kan bli bra någon gång! Keep my fingers crossed.

Love


Avslöjar min hemlis

Godkväll! Har haft en super dag med min älskade syster. Det som var top secret var att jag gjorde tatuering 3&4 idag! Mina föräldrars födelsedatum på hälsenorna. Inte alls farligt ont, bara på vissa ställen. Ska bli kul att se deras miner.

Bilder kommer sen.
Love


2011-11-01

1a november! Shit pommes vad tiden går fort. Snart första advent och jul. Uppe tidigt idag, ingen anledning mer än att jag inte kan sova. Faktiskt skönt att inte sova bort hela dagarna. Kan säga att jag saknar min man något fruktansvärt. Riktigt jobbigt att vara utan honom. Ge mig fredag!

Idag ska jag ta med syster på ett äventyr. Men det är top secret så jag berättar ikväll! Mohahaha

Ha en fin dag alla!

Förstår varför vissa har clownfobi. Titta viken läskig mask vi hittade igår när vi skulle hitta halloween saker till Joss.


RSS 2.0