Slut som artist

Slut tjej. Skulle jobba 8-9 idag. Men när jag kom in till hon som har hand om allt så frågade hon om jag var ledig idag vilket jag var. Så fick jobba 8-18 istället haha. Lagom lång dag. Först 9or, efter det 2or och sen fritids och stängning. Lite läskigt att stänga men det gick bra. Sjukt lång dag och jag är helt slut. Kommer sova som en stock så fort huvudet nuddar kudden.

Imorgon ska jag jobba 8-15.30. Först i en 1a sen fritids. Efter det ska jag klippa mig och färga håret hos min kära vän Tessan! Längtar verkligen. Både efter henne och för att fräscha till håret. Hon är min personliga stylist och jag är alltid lika nöjd när hon har fixat mig.

Ska faktiskt sova snart. Innebandy på tv och mys i soffan med min baby.

,Emma


Söndag

Måndag imorgon. Vilket innebär nya tag och nya möjligheter. Och jobb. Längtar faktiskt. På tisdag ska jag ha ettor haha. Lite skillnad mot högstadiet, men det ska bli kul. Sökt lite andra jobb nu också så får se vad som händer. Älskar att vara vikarie men det är osäkert. Finns ingen garanti att man jobbar. Men vi får se. Får jag eller André en heltidstjänst så kan den andra vicka.

Idag har vi storhandlat, städat, tvättat och gått en långpromenad med familjen. Riktigt mysigt. Dock lite läskigt när isen vi gick på knarra och man helt plötsligt sjönk ner nån centimeter. Men men ingen ramlade i som tur va. Ikväll blir det bara mys. Äta mat och bara umgås. Kanske lite spel också.

Bra avslut på en underbar vecka!

,Emma

(bild från idag)


Vi snacka innebandy

Dagen har bestått av en långpromenad med pappsen, innebandymatch och middag. Skönt att komma ut lite på förmiddagen och prata av sig med pappa. Lite egentid. Älskar min pappa av hela mitt hjärta. Han har och kommer alltid vara min hjälte! Efter det var det dags för match. André spelade och det stod lika när matchen var över och i förlängningen var det Kungsängen som tog ett extra poäng. Mannen min gjorde 4 poäng, 2 mål och 2 assist. Kungen. När vi kom hem hade mamma lagat mat, hamburgare med diverse tillbehör: UNDERBART! Nu är det mys framför tv:n. Lite vin och mys.

Imorgon blir det storhandling, tvättning och gymmet.
Hoppas ni har haft en bra lördag!

,Emma


Äntligen fredag

Länge sen man kunde skriva så. Efter att ha jobbat i en vecka nu så känner man hur värdefull helgen är. Hur skönt det är när det är fredag och man snart slutar och får göra helg. Sjuk trött idag. Har vickat för två lärare och haft ett intensivt schema med trötta elever på eftermiddagen. Så kan erkänna att jag är glad att helgen äntligen är här.
Men jag skulle aldrig byta ut och inte jobba. Älskar att vicka men det är faktiskt skönt att det är helg nu.

Idag blir det bog bara en lugn kväll. Äta och dricka gott och bara umgås med familjen. Orkar verkligen inget annat. Måste betala räkningar också, alltid lika kul.

Idag fyller min bff Emma 20 barre! Wohoo, grattis till henne!


ZzzzZzzz

Trött som aldrig förr. Väntar på att André ska komma hem från träningen. Att klockan står på 06.50 imorgon hjälper inte direkt.

Skjut mig!


Love

Du är världens finaste!


Fritids

Hej och hå. Kom hem för ett litet tag sen. Jobbat på fritids idag. Så sjukt roligt. Barnen är underbara och jag har mer eller mindre åkt i pulkabacken hela passet. Nu spelar det ingen roll om jag får timmar på högstadiet eller fritids. Älskar båda.

Håller på att få tillbaka känseln i fötterna bara. Insåg att även om skorna är fodrade så är ett par sockor bra att ha. André har undervisat 4or idag. Lite byte på oss. Han sover som en stock just nu. Snart dags att väcka honom. Hungrig som en varg och kan säga att dagens middag passar utmärkt ikväll. Soppa. Bättre finns inte när man fryser.

, Emma


Jobba jobba jobba

Helt underbart. Har haft jobb varje dag sen vi kom hem. Både jag och André jobbar som vikarie. Han i mälarhöjden och jag i Salem. Jag trivs som handen i handsken på högstadiet. Riktigt kul att undervisa i diverse ämnen. Men imorgon ska jag vara på fritids vilket jag också ser fram emot. Ingen dag är den andra lik och det passar mig. Den här veckan har/ska jag undervisa år 6-9 i svenska och engelska. Sen får vi se vad som bjuds. André har jobbat med 6åringarna så han är mest i pulkabacken och leker hehe.

Onsdag idag. Snart fredag. Ikväll blir det lite olika ärenden och träning.
Ha en bra "lill-lördag"


Lika roligt varje gång!


Veckan

Måndag: jobb 9.20-15.10, till gudmor
Tisdag: ringa sjukhuset, jobb 10-12, träna
Onsdag: jobba(?) träna, till kusinerna(?), städa
Torsdag: jobba(?), träna
Fredag: jobb 8.00-15.15, fredagsmys
Lördag: träna, André match
Söndag: träna, lugn dag


Måndag

Imorse ringde det 8.00. Dags att jobba igen. Kul. Älskar vikarie jobbet. Idag blev det till att undervisa i svenska för år 6-9. Fyra lektioner med helt varierad undervisning. André fick också jobba idag. På förskolan. Och av det jag fått veta så har han mest åkt pulka hela dagen haha. Kul.

Önskar att man var garanterad jobb så vi klarade oss på detta. Det är både kul och vi skulle kunna flytta in i lägenheten igen. Längtar. Imorgon ska båda jobba igen. Sen har André jobb torsdag och jag fredag som vi vet nu. Kanske blir mer, hoppas.

Insåg nyss att det bara är tre veckor kvar till min operation. Både rädd och förväntansfull. Ska bli skönt att få det överstökat.

, Emma


Coolaste kusinerna


Söndag

Helgen har gått. En ganska bra helg. Jobbade i fredags som vikarie, vilket jag kommer göra denna vecka också. På kvällen blev det bio med Sandra som jag inte träffat på hundra år. Såg 50/50 som var en bra film. Lite udda med en tragisk komedifilm men den var bra. Igår var jag och solade sen blev det en långpromenad i vinterkylan. Riktigt skönt. Vill passa på medan jag kan gå. Opereras snart. Sen var det innebandy. Shit vilken skillnad mot Visby. Men det får vi leva med resten av säsongen. Efter det var det middag och mys med familjen.
Idag vaknade vi vid tolv. Bara att fixa sig sen var det kalas hos kusinerna. Fast det var min farbror och hans sambo vi firade. Nu ligger jag bara hemma och jäser. Åt kinamat på vägen hem. Mina kids spelar match så får rapport från öjn. Heja heja heja.

Imorgon har vi massa ärenden. Hoppas även på jobb. Ska ut och åka pulka med kusinerna imorgon eller på tisdag också. Längtar. Hoppas ni har haft en bra helg?!


Visby IBK dj

Ni är saknade


Paradise

Leker av oss på assist, heaven!


There will always be hope

<3


Saknar

Saknar att stå på planen. Operation den 15 februari, sen en sju helvetes lång rehab. Sen ska jag spela igen. Jag måste!


Tomorrow will be crazy


Sanningen

De flesta vet eller har räknat ut det vid det här laget. Ja, vi ska flytta hem igen. Anledningen är att det är stor jobb brist här och vi klarar oss inte ekonomiskt. Tyvärr. Det känns rent utsagt förjävligt. Vill inte åka men nu är det som det är. Och en del av mig längtar hem. Till vänner och familj. Men det innebär också att äventyret är slut. Så är det. Flyttlasset bär av imorgon och jag och André kommer på onsdag. Har lite saker att fixa innan.

Så vänner back home, i´m comming home!
Puss


Ledsen är bara förnamnet


Ni

Det finns få människor som ni. Som får en att känna sig älskad och speciell. Jag visste inte vad jag betydde för er förrän idag. Inte heller hur mycket ni egentligen betydde för mig. Trodde detta skulle gå relativt lätt. Men dagen har visat den totala motsatsen. Det mina kids skrivit och sagt är inget man hittar på. Och känslan i min mage är allt annat än stabil. Känns som att en stor del av mig kommer bli tom. Känns som att jag kommer bli handikappad. Förlora en del av mig. En del jag inte visste fanns förrän idag. Tårar har spillts och fler blir det. Tro mig. Men innan dess ska vi ha en sju dundrande avslutning. Sen kan vi gråta. Eller det kommer jag göra. På onsdag slutar äventyret. Då försvinner en del av mig. I love you


Trött

Inte sovit en blund. Men det skiter jag i. Dags att gå upp och åka till hemse. Där några hemsebor ska åka på str stryk mot Visbys stjärnor. Nu kör vi!


Dancing Queen

Det är något speciellt med musik och dans. Hur man kan må så bra av musik och rörelser. Jag älskar att dansa. Det är bland det absolut bästa jag vet. Är det bra musik på hög volym blir man nästan hög (vet inte hur det känns) och bara försvinner in i sig själv med sin musik och sina rörelser. Därför gillar jag zumba. Man får riktigt dansa loss utan att gå ut på krogen. Dagens pass var riktigt roligt, som alltid. Man känner sig så glad efteråt.

Har hunnit med en hel del idag. Nöjd med mig och gubben. Inte mycket kvar nu. Snart kommer Emelie över för lite tacos, snack och myskväll.

Imorgon blir det match och fortsätta med det som är kvar!
Ha en fin kväll


Nyvaken

Godmorgon.
Vaknade nyss. Har inte sovit så bra med tanke på stormen utanför. Kändes som att taket och alla lägenheter över oss skulle braka ihop. Not fun. Dags för frukost nu. Ska på zumba om en timme och vill inte att maten ska guppa medan jag skakar loss. Sen är det dags att ta tag i saker och ting här hemma. Bloggar senare. Puss


Fredagsmys

Godkväll!
Kunde inte slita mig helt från min älskade blogg. Är ju lite som en dagbok att skriva av sig i. Dock inte privat. Idag har vi rensat en massa i lägenheten. Massa som ska kastas. Skönt. Shit va skit man har samlat på sig. Både prylar och kläder. Har mått dåligt, haft huvudvärk och varit trött i 4 dagar nu. Jag vet anledningen men det är jobbigt ändå. Köpte faktiskt chi san idag och hoppas att det har någon effekt. Smakar skunk men det är det kanske värt. Mår sådär. Humöret sådär. Det är jobbigt nu. Men det går över. Hoppas jag. Kan inte säga mer. Inte nu.

På måndag ska jag ta tag i mitt ena nyårslöfte ordentligt. Eller med till en ny nivå. Det där målet med träningen. Ska hjälpa till på traven. Säger mer sen.

Helgen kommer bjuda match och lite annat smått.

Puss


Fredagen den 13

Hej.
Vill bara säga att det är lite mycket nu och att jag bloggar när orken finns. Hoppas ni inte drabbas av otur idag.
Puss


.


Beslutsångest

Hur ska man kunna välja när man vet att oavsett vad man väljer så kommer man på något sätt ångra sig? Hur ska man kunna välja när valen väger lika tungt. När magkänslan inte drar åt ett specifikt håll och man inte ser det självklara? När man tvekar mellan att ge upp eller stanna och kämpa. Kämpa för något osäkert eller lämna för tryggheten. Varför ska det vara så svårt? Det är inte ett beslut om en vecka på mallis. Det är större än så. Mycket större. Varför kan man inte vara liten igen och ha sina föräldrar att luta sig mot. Att de tar beslut åt en. Åh, jag blir galen. Hur ska vi göra?


Min stjärna


Visby IBK

Tre pinnar idag igen. 6-5 blev det och ett mål för min man. Världens sämsta domare kan man konstatera. Har aldrig sett sämre och det hördes på publiken som skulle göra både det ena och det andra med domarna. Haha. Skönt att gå vinnande ur den här fajten iaf.

Stolt över mina tjejer också som gjorde en sjukt bra match som inte räckte hela vägen.

Nu blir det mjukisar, film och mat framför tv:n. Puss


Stolt

Stolt över min man som gjorde 2 mål i dagens match mot Landskrona där de vann med 7-4. På söndag är det Malmö som står för motståndet. 3 pinnar till.

Ha en fin fredag!


New lipstick


Dagen

-köpt ett as snyggt läppstift
-handlat
-tvättat
-städat

Kvar:
-laga hemmagjorda hamburgare
-träning
-titta på filmen vi hyrde
-hämta Andrés familj vid båten



Miss my best friend!

You are amazing just the way you are and i miss you every single day? I love u.

Me and my best friend Jusy


Don't worry, be happy

God eftermiddag.
Dagen har bjudit på zumba, möte, beslutsångest, förvirring. Men det löser dig. Hakkuna matata! Nytt möte på måndag. Sen får vi se. Nu blir det Lejonkungen och toast. Bra dag!

Två saker som jag köpte igår!
Puss


Love

En bild säger mer än tusen ord. Du är mitt kött och blod, jag älskar dig!


Veckans planer

Onsdag: zumba, möte med sportchefen, mys med älsklingen och syster, träning(?)
Torsdag: skjutsa syster till båten, spinning, till sjukhuset för prover innan operationen, tvätta, träning, Andrés familj hit.
Fredag: träna, André match, (?)
Lördag: träna, mysdag med Andrés familj.
Söndag: match med tjejerna, André match, träna, (?)

Rätt mycket kul som händer och vi har gäster hela veckan lång, alltid kul!

Hittade en rolig app till mobilen. Här är ett smakprov på hur bilderna blir!


I LOVE YOU


Tillbaka på öjn

Godkväll.
Allt bra? Med mig är det toppen. Kom hem igår och fick med mig syster. Min älskade syster. MYS! Igår tog vi det bara lugnt. Storhandlade, gjorde tacos, tittade på film och bara mös. Idag drog jag och ida och körde ett niwa pass. Lagom jobbigt men skönt att komma igång igen. Kör en mjukstart denna vecka med 4-5 pass och bästa vecka är jag tillbaka till mina dubbelpass. Längtar. Efter niwan drog vi till stan. Lite fynd kom jag hem med. Tofflor, örhängen, body lotion och en ögonbrynspenna.

Tittade nyss på trassel, bästa filmen haha. Sjukt rolig. Kanske ser den en gång till idag eller imorgon. Hehe. Ikväll blir det hockey.

Imorgon drar jag med lillskiten på zumba och sen får vi se vad dagen bjuder på!
Peace


Nyårslöften

Godmorgon!
Hoppas alla har haft en underbar natt och att ni inte mår alltför dåligt, hehe. Själv är jag pigg och mår grymt. Måste säga att de kinesiska eld sakerna som folk släppte upp slog alla raketer. Shit va fint det var! Nyårslöften då? Har ni några? Mina är;

-fortsätta träna hårt så jag når mitt mål. (ett år på mig)
-inte äta onyttigheter, MAX en gång i veckan. (inga problem)
-göra det jag vill, följa mina drömmar och leva i nuet. Vara spontan och vara världens bästa sambo.

Ha en bra dag.

"idag är starten på ett nytt år, låt dagen forma resten av året. Lev väl, var spontana och se till att 2012 kickar ass med 2011, det ska jag göra!"


Gott nytt år!


RSS 2.0