Tandläkaren snart


Hemma

Har precis kommit hem. Eller hem och hem. Hem till mamma och pappa. Ska bli otroligt mysigt, men jobbigt. Känns skit att André inte är med. Hatar att vara ifrån min älskade. Åh, längtar till fredag då han kommer. Planerna för veckan är:

Måndag: mysdag med bästis, tandläkaren
Tisdag: no idea
Onsdag: doktorn
Torsdag: mysdag med mamma
Fredag: älsklingen kommer(!) shopping, utgång med älskling, bästis mfl.
Lördag: mys
Söndag: mys, hem

Ska träffa min underbara gudmor, ett måste. Jag och André ska våldgästa och busa med vår bästis. Ska även träffa andra underbara människor, ingen dag bestämd ännu.

Bra vecka, see you!


Blogg appen är....

Asså jag lägger upp två bilder och det blir typ 8. Bra app måste jag säga. Jaja, bara så ni vet vill jag inte lägga ut en miljon ego pics. Men blogg.se appen vill det, så är det.

Love


Blä

Kul, mår illa som en gnu. Inge stan för mig inte. De andra är ute och jag ligger i soffan och mår pekka. Åh jag som hade sett fram emot det. Men det blir inte alltid som man vill. Det är tydligt det. Har tagit en tablett som brukar hjälpa så jag håller tummarna att magin drar igång snart. Vi pratade om att gå ut och äta ikväll och då vill man ju inte må illa. Peppar peppar. Lilla tablett, do your magic.

P E A C E


2011-10-29

Godmorgon!
Ska precis sätta mig ner och äta frukost. Har gjort värsta hotellfrukosten så tänkte njuta ordentligt. Solen skiner också så det blir en promenad till stan med våra gäster. Matchen igår slutade med vinst till IBK, 9-5. Älsklingen gjorde ett mål, grym. Ikväll blir det bara mys, och imorgon åker jag hem med Andrés föräldrar.

Hoppas ni får en fin dag, puss


2011-10-28

Jag har lite funderingar, funderingar som jag tror att "alla" har:

- Varför blir man nervös inför/under en match som man själv inte spelar?
- Varför luktar man så konstigt efter att man har solat solarium, typ bränt fläsk eller nåt?
- Varför snackar tjejer så mycket mer skitsnack än killar?
- Vad händer när man dör?
- Hur startade allt?
- Hur fasiken fungerar allt? Mobiler, flygplan, datorer, kroppen etc?
- Finns det något större, som vi inte kan förstå?

Skulle kunna skriva ner miljoner saker. Haha, det här är vad jag ibland sitter och funderar på. Inte för att jag kommer längre än näsar räcker men jag tycker att det är så intressant och samtidigt frustrerande. Kommer man någonsin få svar? Kommer vi någonsin att förstå?

Dagens kluring, skriv om ni har svar haha.


All I want for Christmas








Helgens planer

Fullsmetad helg, i like it.

Fredag:
Tvätta, städa, träna, sola(?), Andrés föräldrar hit, André match
Lördag: Äventyr, mys med älsklingen och hans familj
Söndag: Packa, mysa med älskling, båten hem

Gillar när det händer saker på helgerna. Att man inte sitter ensam och inte gör ett dugg. Är sjukt taggad på allt som ska hända. Match ikväll, kan det bli bättre. Älskar att se André spela, riktigt ögongodis. Han är så otroligt bra och hans lag är också bra, så det är roliga matcher att se på. Ska också bli kul att åka hem. Har planerat en hel del, men har även låtit några dagar vara öppna för förslag så man kan hitta på något oväntat. Ska bli jobbigt att vara utan André, men det är bra att sakna också. Han kommer ju på fredag så 5 nätter utan varandra. 

 

Blev en 20 minutare inn...

Blev en 20 minutare i solariumet innan gymmet. Japp jag kom iväg, klapp på axeln. Det var as skönt att cykla när det var svalare och jag hade tur som slapp regnet. Blir löpning i 20 minuter nu sen mage, armar och rehab. Puss


215 Pink Diamond

Dagens tips:

-Måla naglarna i en neutral färg (typ beige eller rosa som vid fransk maikyr), gör fransk manikyr eller måla dem i en svart/grå kulör (efter tycke).
-Ta Mavalas 215 Pink Diamond på tipparna/halva nageln uppåt.
-På med ett topplack för ett hållbart resultat.
-KLART, fantastiska naglar



Today

Hej hopp alla läsare.
Sovit gott? Det har jag. Mådde riktigt dåligt hela dagen igår och trodde det var vinterkräksjuka på g, men icke. Peppar peppar. Och idag känner jag mig frisk som en nötkärna igen vilket bådar gott. Hatar verkligen att må illa´, nästan så att man vill spy för att bli av med illamåendet. Men men nu ska jag inte gå in på hur jag mådde osv. Mådde illa, that´s it.

Idag då? Hade tänkt gymma nu på morgonen. Får se hur det blir med det. Är så otroligt dåligt väder ute och jag kommer hinna bli dyngsur innan jag kommer fram. Det blir antingen träning hemma eller så får jag ta tjuren vid hornen och ge mig ut i regnet. hm...

Ikväll är det träning med brudarna. Alltid lika kul. Sen måste vi köra lite snabbstädning för Andrés föräldrar kommer imorgon vilket ska bli otroligt mysigt. Imorgon är det match för André, sen en myshelg innan jag drar till fastlandet en vecka.

Peace and love

Det finns bara en för mig och det är du


Ge mig värmen...

Saknar värmen, minnen för livet


Har ni aldrig åkt sån där "soffa" bakom en båt så kan jag starkt rekomendera det om ni är utomlands. Så sjukt roligt. Skrattade nästan ihjäl mig, men Jusy skrattade snäppet mer. Vet inte vad hon tyckte var roligast. Själva åkturen i 190 utan att sitta fast eller att titta på mig som höll på att flyga av och skrek som en gris haha. Sjukt minne. Rhodos 2010, skulle inte tacka nej till värmen.

Behöver jag säga något? Underbart


PW

Solen skiner utanför och det är inte lite lockande att ta en power walk i solskenet. Tror det blir så. En pw till gymmet för att sola och träna lite. Dags att ta tag i träningen igen. Har ju varit sjuk, men nu ska det bli andra bullar igen! Ja så får det bli. 1 timmes pw och gym, bra start.

Ikväll är det träning med tjejerna. Innan det möte. Ganska mycket att hinna med. Bäst att dra igång. Längtar till nästa vecka. Framförallt måndagen och fredagen! Kommer sakna min gubbe, men mysigt att han kommer på fredagen.

Jusy, du och jag vet att vi är bra människor haha! L O V E ♥

Hoppas ni får en underbar dag, puss




J&E

Vill ha, måste ha, ska ha!


Underbar dag

Godkväll.
Tittar lite på Vänner och bara tar det lugnt. Haft en riktigt bra helg med familjen och en underbar dag idag. Vaknade rätt sent och tänkte bara ha en soft dag i soffan. Då frågade Sofia, som är flickvän till en i Andrés lag om jag ville med på lunch med henne och Emelie, som också har en pojkvän i laget. Det var otroligt mysigt. Mycket prat och planering. Riktigt kul att lära känna några. Och både Emelie och Sofia är otroligt mysiga tjejer och jag ser många roliga kvällar framför oss. Emelie flyttar hit om två veckor och Sofia pendlar ett tag till. Kommer bli många vinkvällar och middagar känner jag på mig. 

Haha måste bara nämna en sak. Började prata i sömnen med André i natt. Och han, trött som han var pratade tillbaka och trodde att jag var vaken, haha. Kan säga att när jag vaknade efter ett tag så blev det ett gott skratt haha.

André vaknar och ska gå på toa ca 01,00.

André: Jag ska bara på toa
Emma: Sluta ta all tråd!
André: Va?
Emma: Ja, sluta ta all tråd, täcke!
André: Tråden på täcket?
Emma: Ja!? Du vet vad jag menar!
André: Nej
Emma:Jo, täcket, jag får inget täcke (irriterad)
André: Va tråden eller täcket.

Jag vaknar och fattar nada. Hör mig själv snacka om någon tråd. Haha kunde inte sluta skratta. Sjukt.

Puss och kram




11 månader, oxfilé och....

Föräldrarna kommer ikväll, good day or what? Har precis klippt min kärestas hår och tänkte hoppa i i duschen, ser ut som kusin it. Sen blir det råstekt potatis med vitlökssmör och oxfilé, jag klagar inte. Ikväll blir det bara myspys i soffan. Idol, ansiktsmask och bara mysa med min prins, love life. Familjen anländer strax innan midnatt. Saknar dem så sjukligt mycket.

Jag har sett att det förekommit mycket felstavningar osv i bloggen. Har inga svårigheter med att stava men när jag bloggar från mobilen så har den en tendens att ändra ord titt som tätt utan att jag märker det. Ska bli mer vaksam. Såg att fördrinkar blev förstockar i förra inlägget haha.

Have à nice friday.


Ge mig lördag!

Så sjukt taggad inför lördag. André har hemmapremiär och här är innebandyn stor. Vi snackar fullsatta läktare, 1000 personer. Vilket tryck. Att min familj kommer höjer ju stämningen avsevärt. Innan matchen är det mingel och förstockar, efter blir det middag och fest. Här satsas det fullt ut och mina förväntningar är skyhöga. Hoppa bara på en bra match och tre pinnar för IBK. Och självklart att älsklingen får spela med tanke på att han har varit borta i två veckor med brutet lillfinger.

Gaah är så taggad, ge mig lördag nu!
Imorgon kommer la familia, mys.

Peace and love

Haha jag dör lite. Titta Idas busiga min och min " jag är en duktig flicka" min.


Äntligen

Är på gymmet! Känns befriande att få träna igen. Mår inte bra utan min träning. Blev zumba, lite seg men det får jag ta. Har ju varit sjuk i en och en halv vecka och mer eller mindre bott i soffan. Nu står jag på balansplattan och kör min rehab. Kan inte säga att det har blivit bättre och jag har mentalt inställt mig på operation, tyvärr. Något är ju fel. Om det är ett nytt korsband, justerat ledband eller minisk som ska ta mig tillbaka till planen så är det så det får bli. Räknar ju inte med att vara tillbaka den här säsongen och lägger all energi på att göra comeback till simmaren/hösten igen. Hur surt det än är och hur många tårar som än ska spillas.

Jag har ju mitt underbara lag med världens bästa tjejer som gör allt lättare. Då får jag i alla fall vara där, lek lite med bollen och klubban och behålla känslan. Min älskade sambo spelar ju också så ögonen får sitt, vilket hjälper. Fan vad jag vill tillbaka, jag ska tillbaka. Någon gång!

Hoppas att ingen av er råkar ut för samma skada, det tar på en, både fysiskt och psykiskt. Ingen förstår, om de inte själva varit i samma sits.

Peace, dags att bli stark

Världens bästa tjejer!


I'm coming home

Hej alla fina!
André är iväg med laget och jag tar det lugnt framför tvn. Har städat hela dagen så lägenheten är skinande ren. Skönt, även fått städat i garderoben, vilket behövdes.

Jag och André insåg idag att han har spel ledigt helgen den 5-7 november. Och eftersom att jag ska hem den veckan så stannar jag från söndag-söndag istället för söndag-onsdag och så kommer André på fredagen! Mys, en hel vecka. Då hinner man med allt man vill. Det blir i alla fall utgång när André kommer med nära och kära. Åh vad jag längtar!!! Sen ska vi shoppa en hel del också, utbudet här är lite begränsat om man säger så.
Hör av er om ni vill med ut eller ses något. Som sagt hemma 30-7.

Peace!

Jusy, såg att du inte hade match då, följ med ut!?<3


Fin lördag

Godmorgon, vaknade nyss och inser att jag håller på att tappa rösten. Inte frisk alltså. Har även fått hosta nu, vilket är grymt irriterande. Men något som gör en glad är det underbara höstvädret utanför. Det va riktigt skitväder i torsdags så våran promenad tar vi idag istället. Ska bli super mysigt.

Måste bara säga att idol 2011 är katastrof. Igår va det typ 3 som höll måttet, resten var pannkaka. Seriöst! Och hur tänker de som röstar?! Två brudar som faktiskt kan sjunga har åkt ut medan den där Emil och André är kvar?!! Jag menar hallå, vad gör dem som är bra? De kan absolut inte sjunga, skär i öronen. Gaah förstår inte. Brudarna sopar banan med killarna och ändå är de kvar. Fattar inte ens varför juryn tog med dem i första början!? Jaja man ska väl få vara irriterad i minst två veckor till, blä.

Ha en bra dag!
Peace


Hemma

Den 30/10 - kvällen 2/11. Bara att slå en pling eller smsa om ni vill ses!

L O V E


Onsdagen den 12/10

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av höstsolen. Själv är man fortfarande sjuk och har dragit på sig en infektion i läppen så den ser ut som en misslyckad läppförstoring, haha. Men jag ska inte klaga, mår mycket bättre idag och är mest snorig. Ska nog ta med min man på en promenad tror jag. Vi ska storstäda och tvätta hemma idag så lite frisk luft kommer behövas.

Imorgon ska jag och mannen på utflykt. Eller ja, vi ska promenera runt lite och bara upptäcka nya saker här. Vi börjar innanför muren och sen får vi se vart vi hamnar. Ska bli super mysigt och jag håller tummarna för att höstsolen tittar fram.

Nästa helg kommer min familj hit. André har hemmapremiär och son jag har längtat. Äntligen matcher här. Ska bli otroligt skönt att träffa familjen igen också. Saknar dem något fruktansvärt. Och helgen efter det, precis vid månadsskiftet så kommer jag hem för att kolla knät. Då blir det till att träffa nära och kära! Josephine, om du läser så MÅSTE vi ses då okej?

Ha en fin dag!
Peace

Som min syster sa: det är detaljerna son fulländar den här bilden haha finn fem fel


Saknar er

Jag har världens bästa och mest underbara föräldrar! Älskar er av hela mitt hjärta! Ni är otroligt saknade, varje sekund...


Så vackra


Vi saknar dig kompis!


Sjuk

Influensa, däckad. Har bara legat i sängen hela dagen igår och lär bli samma sak idag. Ganska skönt, men hatar att vara sjuk. Ont i halsen, öronen, snorig, febrig och allmänt slut i kroppen. Usch vill vara frisk.

Just det glömde nämna att André färgade mitt hår förra veckan. Lite mörkare och med lite rött i. Blev sjukt bra! Han färgade även min bryn och fransar som också blev lyckat. Vi har också börjat med ett "nyttigt" liv nu. Inget godis, läsk, fika, chips, pizza you name it på minst två veckor till att börja med, sen får vi se. Kanske blir längre. Började i fredags och båda tycker att det är skönt och faktiskt inte jobbigt alls.

Nu ska jag försöka utklassa André på wordfued, som vanligt haha! Peace


Lördagen den 8 oktober 2011

Godmorgon! Hade bokat in Zumba på morgonkvisten för mig och mannen, men jag vaknade nyss med halsont och täppt näsa, så det får bli en annan gång. Vi hade lite Zumba genomgång här hemma igår och André hade lite problem om man säger så. Haha men vi båda fick ett gott skratt, eller i alla fall jag. I och med Andrés fraktur i fingret så kommer han att vara sjukskriven i en vecka till. Trist, men jag tycker att det är kul. Då får vi mer tid tillsammans. Så idag ska vi köpa en ny mobil till honom och sedan traska runt i Visby. Ikväll ska vi ut och äta på restaurang, mys! Just det. Vi fick vårat bredband och tv-kanaler igår så nu hr vi inte skogs tv längre, wihoo. Och på tal om det så är det helt sjukt att Roshanna åkte ut ur Idol igår. Jag menar hallå. Han den där Emil och André kan ju inte ens sjunga. Bruden har ju pipa. Fattar inte. Och en sak till. När ni kommenterar så skriv namn, mail eller något så jag har en aning om vem det är som kommenterat. Lite svårt att svara på eventuella frågor annars! Peace

Kass uppdatering , shame on me

Godkväll. Sitter och väntar på att träningen ska dra igång och kom på att jag inte bloggat på typ år och dar. Dåligt av mig. Och tråkigt för den delen. Men jag kan säga såhär, André har varit sjukskriven hela veckan och vi har spenderat all tid med varandra så bloggen har kommit i skymundan. Det som har hänt är att André har ett benbrott i fingret och därav sjukskrivningen. Så det som hänt i veckan är väl att vi har vart på akuten, shoppat, tittat på miljoner filmer och bara haft egentid att vara med varandra och det har uppskattats.

Jag har också börjat med rehabilitering för knät och fått veta att det är fel på mitt korsband, ledband och minisk. Ska till doktorn den 2/11 och då tar de beslut om operation.

Hoppas allt är bra med er?
Lovar att försöka blogga mer i veckan och jag kan med all säkerhet lova att det blir bättre nästa vecka!
Peace

Fin kväll för några veckor sen


Ingen dator, bloggar från mobilen

Godmorgon! Som sagt André är på bortamatch i Malmö och tog med sig datorn. Vilket inte gör mig något, har ju min syster här som håller mig sällskap. Har inte haft tid att blogga och börjar på riktigt igen imorgon.

Ja, vad har hänt? Vi har shoppat, dansat zumba och bara myst med varandra. Mycket skratt har det blivit vill jag lova.

Vi såg filmen "remember me" igår. Asså vilken genomtänkt och bra film. Både Ida och jag bölade i slutet. Se den så förstår ni vad jag menar! Åh den va så bra!

Nej, dags för frulle.
Peace


RSS 2.0