Första inlägget

Det känns som att det är dags. Om man drar ut på det så blir det bara sämre. Det första inlägget. Liefvergrens första steg ut i bloggvärlden. Som många vet så har jag bloggat förut, men slutade då jag kände att intresset dog och för att jag hade absolut ingenting att skriva om. Så varför börja om på ruta ett?

Svaret är simpelt. Nu har jag någonting att blogga om och några att blogga för.
För några veckor sedan tog jag och min underbara sambo ett stort beslut. Ett beslut som vi egentligen aldrig tvekade på men som ändå behövde smältas lite.
Vi har varit tillsammans i 8 månader, sambos i 4. Att flytta ihop efter så kort tid hade många åsikter om, men vi har aldrig tvekat. Vi har kunnat hälsa på våra underbara familjer när vi känt för det. Vi har båda blivit starkare individer av självständigheten och ett starkare par tillsammans. Men nu kommer förutsättningara att ändras av just vårt beslut. Beslutet om att flytta till Gotland i augusti.

Jag är så otroligt taggad och glad/stolt över min pojkvän som fått den här chansen och det kommer bli så otroligt spännande att byta miljö. Därav denna blogg. Så människor på fastlandet kan hålla lite koll på oss och vårt liv på ön. Den kommer handla om allt som faller oss i smaken och ni får gärna komma med frågor och tips på vad ni vill veta mer av, det blir roligare för mig/oss då.

Så nu var det gjort, liefvergrens.blogg.se lever.

//E♥
(ny design kommer)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0