Shopping

Shoppade igår. Hittade en höst/vårjacka(!) äntligen. Kom även hem med annat.

Rosa skjorta, vila 99:- (rea)
Svart tröja, vila 99:- (rea)
Skinnjacka, lyckliga jag (Vero Moda) 399:- (rea)
Mössa, cubus 79:-
Halsduk, cubus 149:-

+en mascara och tofsar


Träning

Dags för poweryoga. Perfekt för att rensa tankarna samt för att få en ordentlig genomkörare. Men först celsius!


Miss my family


Nelly


Levande zombie

Godmorgon.
1 det borde va förbjudet att gå upp innan 7.00.
2 jag är en levande zombie.

Det va bara två saker jag ville förmedla haha. Intresse smurfen hoppar av överbelastning. På väg till jobbet. Klockan ringde 05.15 imorse (DÖD). Upp och göra gröt som varje morgon, rutin nu. Behöver min gröt.

Sitter på bussen, snart i stan. Ska jobba så långt jag hinner nu innan 8.30 för då ska jag vara "barnvakt" åt mitt älsklingsmonster Nelly fram till ca 12. Efter det blir det lunch med Emelie och sen tillbaka till jobbet och göra klart det jag inte hunnit. Sen blir det en sväng på stan. Måste hitta en jacka samt byta en sak sen hem, middag och ikväll gym och poweryoga(!!!) som jag har längtat.
Kommer nog en och annan bild på minisen under dagen.

(för mer bilder Emmaliefvergren@insta)


Problem med blogg.se appen

Försökt att blogga varje dag men blogg.se appen vill inte. Gör ett försök nu. Har massa bilder från helgen som jag vill få upp, bildbomb från Paris etc men den vill inte.

Veckan har bestått av jobb, träning, match. Och det är ungefär så resten av veckan kommer att se ut. Jobbar varje dag, tränar varje dag och i helgen är det Seriepremiär för André. Spännande. Får besök av Andrés mamma och evt syster i helgen också. Ska bli super trevligt. Mycket att se fram emot.

Nu är det dags för jobb sen löpning, möte och efter det gym.

Ha en fin onsdag!


no subject

Sitter och pluggar lite körkortsteori, dags att ta det där jvla kortet nu. Skulle vara så skönt. Slippa tänka på det. Fick nyss ett sms från min chef. Ska köra dubbelpass imorgon. Först 06,45-10,45 sen 16,30-?. Ska få kassa utbildning på kvällen så måste komma lite tidigare. Så upp tidigt och hem sent=seg tjej imorgon. Jobbar hela helgen också samt hela nästa vecka. 14 dagars jobb. Kul när lönen kommer. Ska nog en sväng till gymmet mellan passen imorgon, sen blir det middag och mys med älsklingen (1 år & 10 månader imorgon).
 
Helgen bjuder för övrigt på lägenhetsvisning, middag, träning och mys.
Nu ska jag dra på en ansiktsmask och bleka tänderna,
Ciao
 
 
 

Du, jag och våra äventyr


"Älskling kan du ta en fin bild på mig i vattnet?"

Hahahaha jag dör så sjukt kul! Gick inte som förväntat (bild 1, vänder mig om och ser inte vågen som är på väg. Bild2, André säger att jag ska vända mig och precis då slår vågen omkull mig, Bild3 får tala för sig själv)
 

Onsdag 19 september

Hej alla läsare!
Kom nyss innanför dörren, riktigt skönt. Har redan hunnit jobba, sökt jobb och klockan är bara 15,20. 
Sedan vi kom ner till Gotland i söndags har det varit full rulle. Jobb, träningar, nya intryck, inlärning, jobbsökande och lägenhetsjakt. Jobbat i två dagar nu. Känns bra. Letar fortfarande andra jobb att komplettera/ersätta detta jobb med. 
 
Resterande vecka kommer handla om jobb, träningar, mys med vänner och fortsatt letande av lägenhet. Love Gotland. Alla som tror att Gotland bara är för sommaräventyr har så fel. Gotland är ett paradis på sommaren men även sjukt mysigt på höst/vår/vinter. Så passa på att komma hit även om det inte är sommar på kallis som är aktuellt. Ser fram emot att träffa de som redan bokat in att komma hit!
 
Bild från Turkiet i Somras (kommer en bildbomb från både Turkiet och Paris inom kort)
 

Visby

Första dagen. Eller första dagen andra gången gillt. Har precis varit och skrivit på mitt anställningsavtal. Känns så bra, börjar på riktigt imorgon så nu sitter jag och tar en låååång lunch på waynes, all by myself. Ganska skönt. Ska snart möta upp en vän för en fika sen blir det Lägenhetsvisning och en myskväll med min fina. Ska hinna storhandla på vägen hem också.

Nämnde jag att jag och André för tillfället bor i ett hus 4 r o k med pool, stuga på tomten och en fotbollsplans stor trädgård. Love


Brandstationen

Var på brandstationen med mina elever igår. Och jag tror helt ärligt att jag var den som hade roligast. Det va så galet kul. Fick släcka en brinnande docka med en brandfilt, släcka ett brinnande kar med brandsläckare, gå in i en rökfylld barack och försöka hitta ut (kolsvart, rök, saker i vägen) man fick alltså krypa och lyssna sig fram, jobbigt att andas och man såg verkligen ingenting, vi fick göra HLR och sedan lyssna på en kortare genomgång.

Åh nu får man ju ännu mer ångest, vad ska man bli när man blir stor?


Fredag!

Godmorgon alla pigga!
Sitter på bussen och taggar järnet för sista dagen idag. Slutar 12, hur skönt? Efter det är det bara full rulle hem och fortsätta packa, så sjukt mycket man har hemma att packa. På söndag går första lasset. Har ett boende som vi bara ska bo i tills vi hittar lägenhet så vi tar bara med kläder och smått och gott denna flytt så kommer vi hem och hämtar resten sen.

Blir även middag hos min älskade gudmor ikväll, alltid lika mysigt!

Dock känner jag att en förkylning är på g. Inte så konstigt när man jobbar med barn och nät hala Sveriges befolkning snorar runt.

Ha en bra dag! /Emma


Allt för dig

Syster är sjuk och som dem snälla storasystern man är så gick jag och handlade lite gott till henne. Har 2 timmar rast så spenderar den med henne och min håriga lillasyster, mysfaktor [on].


Tonights dinner

Jobb, tvätta, packa. Ungefär så har mun dag sett ut. Och ungefär så kommer denna vecka se ut. Packande, städande och jobb. Snart gotlänning igen. Eller kanske ska kalla mig gotlandsbo. Ingen riktig gotlänning inte.

Några önskemål om vad ni vill läsa/se?
Bilder, outfits, träning, tips, kärlek, livet, mina dagar, aktuella ämnen eller texter från mig? Kommentera gärna!


Bild på dagens middag. Sushi, mums!


@ work


Dagen

- köpa present
- kolla innebandy
- städa
-packa
-födelsedagsfirande

Ha en bra dag!


Myskväll

Hade en riktigt skön lördag igår. Softade hela dagen med la familia och sen kom min älskade vän Joss och hämtade mig för middag, film och mys med gottigott. Alltid lika mysigt. Och mycket skratt blev det. Senare kom André förbi en snabbis och jag åkte med honom hem. Skönt att somna bredvid sin prins igen!


Saknaden är stor

Det kanske känns konstigt för många. Det är bara dem i samma sits som mig som verkligen kan förstå. Förstå besvikelsen, tomheten, viljan och suget. Man kan göra annat, självklart. Men när man sedan 7-8 års ålder spelat innebandy 2-7 gånger i veckan och tyckt att det är en stor del av den jag är så är det inte så lätt att bara släppa. Dessutom när jag inte valt det själv utan en skada ska få avgöra.

Har varit borta i 1.5 år nu. Och varje gång jag kommer in i en hall så stiger värmen i kroppen. Ljuden, lukten och känslan. Känslan av nervositet och ren och skär glädje. Känslan av ett andra hem. Jag saknar det, varje dag.

Jag saknar allt det gav mig. Träningen, spelet, laget, glädjen och viljan att bli bättre. Bättre själv och bättre tillsammans. Att få vara helt slut, att få vara stolt och besviken. Jag saknar allt.


Jag vet inte om jag kommer kunna spela igen. Det är fortfarande ett frågetecken, ett stort sådant. Min sjukgymnast och läkaren tror att jag kommer kunna spela men de kan inte lova något. Bara framtiden kan visa.

Bara framtiden kan visa...


Godmorgon världen!

Love you!


Fredag!

Tummen upp!
André är på Öland och spelar lite matcher. Så ska packa och fixa lite. Hör och häpna. Jag är tillbaka. Bloggen lever. Mer bilder denna gång.

Mitt liv i bilder och text. Våra äventyr och annat smått och gott. I'm back!


Då blir man gutebo igen!


RSS 2.0