Ikväll drar vi!


Dålig uppdatering

Men vad gör det om hundra år? Bloggar mest för min egen del men självklart för er som är intresserade. Och det är kul att se att så många kikar in även om jag inte riktigt gör mitt "jobb".

Har jobbat hela veckan och sen sökt massa jobb och haft mig. Planerat flytt, börjat fixa inför det, ska på cup i helgen, börjat planera inför det. Ja ni ser not that much time left. Håller tummarna för det ena jobbet, får svar om 3-4 veckor men de lät intresserade!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Kanske inte hoppa men hahaha. Sen är det jobb, jag är king på att vara textilslöjdslärare! Imorgon väntar sjukgymnasten, jobb sen Jönköping, wohoooo.


Veckan

Måndag: sjukgymnast. 7.00, jobb 9.20-15.20
Tisdag: jobb 9.30-14.30, träna, hämta journaler, lön(!), skicka försäkringspapper
Onsdag: sjukgymnast 7.00, jobb 9.30-15.40
Torsdag: jobb 10.30-14.30, träna, packa
Fredag: sjukgymnast 7.00, jobb 8.00-13.30, CUP i Jönköping
Lördag: CUP i Jönköping
Söndag: CUP i Jönköping, hem

Mycket saker på schemat. Känns bra att ha rutiner igen. Nästa vecka blir det flytt till lägenheten! Längtar...

Utveckling. Ska ta en ny bild på hur det ser ut idag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2865416/images/2012/pic_195590060.jpg" class="image">


Måndag

Måndag igen. Ny vecka. Nya möjligheter.

Haft en underbar helg. Födelsedagsfirande, middag i stan, spelkväll, match, söndagsmys med breaking dawn. Älskar twilight serien. De är 'feel good movies'. Riktiga kärleksfilmer. Love them. Längtar till den sista kommer så man får knyta ihop säcken. Ska läsa alla böckerna sen så man får lite extra detaljer.

Tycker den sista va lite utdragen. Inte tråkig men man kunde önska lite mer action. Dock har de gjort Bella sjukt bra. Hon ser ju anorektisk ut men det är datagjort!

Idag är det jobb 9.20-15.15 som gäller. Nu, sjukgymnasten.


Make a wish


Puss

Kan inte bestämma mig om jag ska köpa tröjan eller ej! Beslutsångest, dagens i-landsproblem...köpt två linnen idag. Älskar enkla linnen med små, avgörande detaljer som får dem att sticka ut. Gonna show you later.

Hjälp, köpa eller ej?


24 mars

Godmorgon alla sjusovare!
Tror de flesta sussar sött vid den här tiden. Men inte jag inte. Vaknar tidigt oavsett om jag måste eller inte. Blir en tripp till tälje idag tror jag. Skulle behöva köpa en del saker. Sen är dagen rätt öppen. Får se vad som händer.

Imorgon har A sin sista match i Hässelby. Efter det ska jag till gudmor och sen bara chilla. Det måste man göra på söndagar! Jobb hela nästa vecka och veckan därpå! Toppen!

Have a nice day!


New, fanta strawberry & kiwi


Today

- sjukgymnasten
- jobb 10-15.15
- fira älskling
- fredagsmys

Resten av helgen består av färgning av min groteska utväxt, innebandy, planering av flytt och annat smått och gott. Ska försöka hinna med ett pass på gymmet. Åh vad jag längtar till jag får träna ordentligt igen!


Stay true to who you are


Våga&vinn

Tro på dig själv och det du står för så har du inget att förlora. För om du själv inte tror på dig, vem kommer få att göra det? Vänd inte kappan efter vinden. Det kommer alltid fram i slutändan. Snacka inte skit. För den du snackar skit med snackar om dig med någon annan. Stå för det du säger, det finns inget värre än oärliga människor. Va dig själv i alla lägen, de som inte gillar dig för den du är, är inte värd din tid. Livet är för kort för att slösa på människor som inte förtjänar din tid.


Var dig själv i alla lägen. Du är fantastik precis som du är!

I'm beautiful in my way


Min väg tillbaka

Igår när jag skulle gå ur sängen så gjorde jag någonting som jag inte får. Jag hasade mig ner mot sängkanten med bara benen (ingen hjälp av armarna). Då small det till i knävecket i mitt opererade knä och det svartnade framför ögonen. Satan i gatan va ont det gjorde. Blev smått orolig och knät svullnade. Har ont idag också och berättade för min sjukgymnast imorse och han sa att det är en bristning i senan i knävecket. Eftersom de tar av den senan när de skapar ett nytt korsband så är det oerhört skört och det är väldigt vanligt att man får bristning just där. Skönt att det inte va något värre. Men aldrig kul att vara mer skadad än nödvändigt.

Efter sjukgymnasten åkte jag med pappa till gymmet och har nu kört ett överkropps pass. Så härligt att vara trött i mage, rygg, armar och axlar. Love it!

Inget jobb idag. Ska fixa lite inför ikväll. Mannen min fyller ju 24! Hipp hipp hurra!


Grattis på 24 års dagen min skatt!


Söndag

Godmorgon alla pigga och glada!
Söndag idag och ännu en vecka har passerat. Imorgon fyller min man 24 år och det ska firas både imorgon och nästa helg. Redan fixat present och längtar tills jag får ge den! Idag blir det lite olika saker som ska göras. Tvätta, städa rummet, kanske titta på innebandy och bara ta det lugnt. Ikväll kommer mammsen och pappsen hem från Berlin.

Veckans planer:

Måndag: älskling 24 år! Sjukgymnasten, jobba(?)
Tisdag: jobba(?)
Onsdag: sjukgymnasten, jobba(?)
Torsdag: jobba(?)
Fredag: sjukgymnasten, jobba(?)
Lördag: fira älskling
Söndag: a match

En vecka som är öppen för förslag. Älskar't.


Livets svåra val

Livet är fullt med svåra val. Stora som små. Jag har ett problem. Vad ska man bli?
Jag vill så mycket. Så mycket olika saker med livet och jag känner att jag är för nyfiken för att bara nöja mig.
Jag vill bli så mycket olika saker, hur ska jag välja? Jag kan inte följa hjärnan eller gå på magkänslan för alla delar drar åt olika håll och jag vet inte vad jag vill mest. Jag vill inte nöja mig. Jag vill allt. Men det finns inte tid, energi eller ekonomi för allt. Jag vill resa, se världen. Jag vill bli polis eller något annat roligt. Jag vet inte vad jag vill. Man vill ju inte heller bara flänga runt utan en fast grund att luta sig mot. Men samtidigt inte fastna i ett mönster som är för svårt att bryta sig ut ur. Jag vill ha äventyr. Jag vill inte ångra att jag inte gjorde något. Då   ångrar jag hellre att jag gjorde något som blev fel. Jag vill testa och vinna, eller förlora. Det spelar inte så stor roll. Jag vill flyga, för att falla eller sväva. Jag vill uppleva allt. Hur ska man välja? Ja det är frågan...



Godmorgon

Dags för rehab, sen jobb.
Ha en fin fredag!

, Emma


My life

Jobb, rehab, jobb, rehab.
Så spenderas mina dagar just nu. Men det är bra. Gör stora framsteg på rehaben. Så stora att min sjukgymnast säger åt mig att chilla. Jobb har jag också. Idag ska jag jobba på en ny skola. Spännande att se om det är stor skillnad.

Mamma åker till Berlin idag och pappa på fredag. Så blir en lugn helg med middag, innebandy och annat smått och gott.

Igår fixade jag det mesta till Andrés present. Längtar till måndag när han ska få den!

Lite bloggtorka på senare tid. Ingenting att skriva om. Men nu blir det nog bättre. Jag ska försöka. Kul att se att så många tittar in i alla fall.

, Emma


When I close my eyes...you're the only thing I see


Jobbelijobb

Godmorgon alla glada!
Solen skiner och man känner hur våren börjar komma. Härligt! Vill ha värme och sommar.

Jobbade igår. Första gången sedan operationen. Kändes riktigt bra! Egentligen är jag ju sjukskriven i 3 månader men jag ruttnar av att bara vara hemma. Fick även ett glädjande sms från en vän som undrade om jag ville vikariera på Tuna skolan. Självklart vill jag det och hon skrev upp mig och de ringde idag och ville att jag skulle jobba. Men eftersom det är en förskola och innebär lyft så tyckte hon att jag kan börja om två veckor när jag förhoppningsvis blivit av med kryckorna. Tack Josefin! Det betyder oerhört mycket att du frågade mig!

Läs hennes fantastiska blogg http://quasimoda.blogg.se


, Emma


Min väg tillbaka

Tagit bort tejpen och luftat såret lite. Det stora. Ser ganska bra ut.


Min väg tillbaka

Lugn dag idag. Slutade med alla min mediciner i onsdags och man känner verkligen hur ont det gör. Visst, det har gått 2 veckor, men ont har man ändå.

Har haft riktigt ont i natt så är rätt trött idag. Har ju inte legat på latsidan den här veckan. Vart på mammas jobb, gått på stan, fikat. Inte konstigt att man är trött om man är van att bara vara hemma och vila.

Ikväll blir det myskväll med god mat och familjemys. Imorgon har André match. Kanske årets roligaste. Gotlänningarna kommer hit!

Ha en fin helg!
, Emma

Mina bruttor som kommer hiiiit!


Puss

Snart fika med min fina. Puss


RSS 2.0