Torsdag

Godkväll.
Länge sen man skrev något men det finns en anledning. Min mobil är på lagning. Har en hedenhösare nu som man kan ringa och smsa med and that´s about it.
Livet leker och jag jobbar för fullt. Har kommit in i det ordentligt och det känns riktigt bra. Åker ju till turkiet på lördag också, hur nice?!?!

Pappsen fyller 44 imorgon och Andrés syster tar examen. Nybliven läkare, grattis! Blir att fira henne imorgon och pappa en snabbis på lördag innan det bär av till Arlanda.

Sett att vädret här hemma inte ser lockande ut nästa vecka så det gör det hela ännu bättre. 30 grader i skuggan i Turkey, wohoo.

Nu ska jag packa, puss på er

Vila i frid


Helgen

Fredag! Förut va det äntligen fredag men eftersom att jag jobbar varje lördag så blir inte fredagarna så speciella. Jobbar tisdagar-lördagar och är ledig söndag-måndag om vi inte har alltför mycket att göra vilket vi har. Har jobbat måndag-söndag. Jaja kul när lönen kommer. Dock skulle man ju vilja vara ute i det fina vädret, men what to do? Man kan inte få allt man önskar.

Planerna för helgen är:

Fredag: jobb 9.30-18.15, lugn kväll
Lördag: jobb 9.45-16.00, 18 års fest för syster!
Söndag: brunch, sooola (håller tummarna för att vädret håller i sig)

...8 dagar kvar!


Miss u


Inte långt kvar, längtar!


Liten har blivit stor

Grattis världens bästa syster. Äntligen 18 barre! Ses ikväll och på lördag ska vi fira, woop woop!

Älskar dig!


Instagram

Mer aktiv med bilder där.
Follow emmaliefvergren@instagram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2865416/images/2012/pic_203127295.jpg" class="image">


Man blir ju lycklig

När man kommer hem från jobbet och världens bästa kille har städat hela lägenheten, dammsugit, diskat allt och vikt alla nytvättade kläder. Man blir ju varm i hjärtat.

I love you


Love life


Första dagen på nya jobbet

Wohoo. Älskar mitt nya jobb. Suveräna kollegor, roligt jobb och det är bara först dagen. Innebandy delen har inte ens dragit igång. Skrev på alla papper idag. Så från och med idag 16/5-2012 är jag anställd på monkey sports (hockey monkey).

Tummen upp


Taggad!!!

Ligger i sängen och kikar på top model. Love it. Har precis varit ute och städat. Vi har vårstädning på gården och har krattat i en timme. Efter det bjöds det på grillat och vin. Super trevligt måste jag säga. Så nu ligger jag här och slappar lite.

Dagen har varit suverän. Bra dag på jobbet, bra väder, bra humör, läser en grym bok, snart Turkiet. Livet leker.
Börjar på nya jobbet imorgon. Ska bli så spännande. Ett nytt äventyr. Wohoo. Det händer massa skoj just nu. Och jag njuter, varje dag.

Har världens bästa sambo också som bara gör allt perfekt.


Grattis till lägenheten min fina, äntligen!


Todays dinner


Veckan

Måndag- träna, jobb, träffa syster, boka lokal, tvätta

Tisdag- jobb, träna

Onsdag- träna, börjar på HM

Torsdag- jobb, träna

Fredag- träna, jobb, sova hos mamma &pappa

Lördag- jobb, sova hos mamma & pappa

Söndag- ledig, mamma hem igen


Ny vecka, massa möjligheter

Hallå i stugan.
Ny vecka, måndag. Tränade imorse sen va det dags för ett av mina nya jobb. Som resurs på kringlaskolan. Ska vara här varje måndag fram till sommaren. Spännande. På onsdag börjar jag på jobb nr två. Det "riktiga" jobbet. Fått många frågor om det. Det är en butik som heter hockey monkey som för tillfället är en hockeybutik. Dem ska ta in innebandy produkter också och jag kommer vara ansvarig för innebandy delen. Super spännande. Ska vara säljare och ansvarig för innebandybiten. Som sagt börjar på onsdag. Kul att få vara med och starta något från grunden och få så mycket ansvar. Får se vad som sker.

Blir lite utbildningar och sånt nu i början och jag är riktigt taggad. Så alla innebandyvänner håll utkik här så kommer jag med mer info när det är aktuellt med produkter etc!


Turkiet 2-10 juni!

Bokade resa idag. Jag och min man, 1 vecka i alanya. Tre veckor kvar, längtar galet mycket!

Vårt hotell


Min väg tillbaka

Länge sen jag skrev något om knät. Kanske för att jag inte längre känner mig skadad, vilket jag fortfarande är. Har en lång väg kvar, kanske 5 månader. Men det går framåt hela tiden vilket gör att det inte känns jobbigt.

Jag har också gått från att bara jobba på att få tillbaka rörelse till att nu svettas rejält på mina pass. Kör 25 min kondis (trappmaskin, crosstrainer & löpning) sen 30 styrka. Så skönt att få köra konditionsträning igen. Ska på återbesök på sjukhuset i mitten av augusti för att träffa kirurgen igen. Säkert för att se så att allt ser bra ut.

Liten uppdatering på mitt knä.

Trevlig fredag!


Beauty


Dålig uppdatering

Godkväll alla läsare.
Hoppas att allt är bra med er och att ni fått njuta av vårsolen.
Mycket som händer nu och jag har inte riktigt hängt med i svängarna och därför lämnat bloggen åt sidan. Men nu är jag tillbaka.

Snabb uppdatering:
Söndag - blev varken djurgårn eller gamla stan utan vi tog en tripp tilltaxinge slott och tänkte fika. Blev ingen fika men en supergod lunch istället. Efter den goda lunchen va vi proppmätta och någon efterrätt kom inte på tal. Så vi tog en promenad i området för att sedan rulla vidare till...Drottningholm. Haha helt åt andra hållet. Det var verkligen super mysigt. Knalla runt och bara njuta av omgivningen. Gick nog en runda på 5 km bara där. Efter drottningholm bar det av hemmåt. Men hurtiga som vi är så drog vi ut på en löprunda. (jag cyklade, får ju inte springa ännu).

Måndag- jobbade för första gången på banslättskolan. Super kul att testa något nytt. Innan det var det sjukgymnastik och brunch med min bästis. Efter jobbet hämtade vi A & A för myskväll.

Igårkväll fick jag ett samtal också. Skrev ju att jag var på jobbintervju förra måndagen (valborg). Han sa att jag skulle få veta i slutet av maj om jag skulle få jobbet. Men han ringde igår och...Jobbet är MITT! Börjar på onsdag om en vecka 16/5. Känns underbart.

Idag- Jobbat på Banslätt som idrottslärare. Klagara verkligen inte, har fått vara ute hela dagarna sen i söndags och det har varit riktigt kanonväder. Somnade som en stock när jag kom hem och nu har jag vaknat. Ska plugga teori och titta på top model.

Har massvis med bilder att ladda upp från helgen/veckan. Så håll utkik.

Kan meddela att jag är mer aktiv på instagram med bilder etc. Följ mig emmaliefvergren@



Söndag

Godmorgon.
Vaknade för två timmar sen helt utvilad. Så skönt. Har plockat lite i lägenheten och tittat på nyheterna, vuxenpoäng huh?!?

Min kära sambo vaknade nyss. Trevligt med lite sällskap. Snart dags för frukost. Idag ska vi nog titta på kakel, måste bestämma oss snart så köket blir klart i år haha. Efter det ska vi ta oss in till gamla stan eller djurgårn för lite promenad och fika. Härlig dag framför mig.

Imorgon ska jag testjobba på en ny skola. Ska bli sjukt kul. Ligger i Tullinge så är gångavstånd.

Ha en fin dag!

Wanna fly away


Skulle gärna göra om det


Mina hjärtan, ett hjärta saknas


Shine baby, shine


Hm..?!?

Har ni testat den nya omtalade Aloe Vera drycken? Köpte en idag. Och jag är skeptisk. Vet inte vad jag tycker. Skum smak och små geléaktiga klumpar i. Hm?!? Jag vet inte om det är något jag kommer köpa igen. Ska bli kul att se vad André tycker om den haha. Try it. Vill ha era åsikter!


Freeedag

Wohoo. Fredag idag. Veckans utan tvekan bästa dag. Har redan rehabat och varit på arbetsintervju. Tagit en promenix och nu är jag hemma. Ska städa och plugga teori idag. Måste ta tag i det där j***a körkortet nu.

Ikväll ska vi på middag hos gudmor. Ska bli super mysigt som alltid. Innan det ska vi träna. A ska springa och jag cykla.

Nu är det heeeelg. Håller ni inte med om att fredagar är de bästa?


Torsdag

Godmorgon.
Hoppas allt är bra med er. Sovit som en prinsessa i natt men vaknade med ryggont, kanske legat konstigt. What to do?

På g till jobbet nu. Ska bli skönt att jobba. Slöjd idag, voodoos på schemat. Träna ikväll. Jobbmöte imorgon, wohoo. Får se vad det resulterar i. Middag imorgon, födelsedagsfirande och innebandy på lördag.
Många bollar i luften nu. Både i privatlivet och på jobbfronten. Underbart!

Solen skiner idag, ta vara på dagen!


Kommer alltid finnas för dig!


Solens alla strålar

Skön dag.
Solen skiner, tränat, musik i öronen, soooola på mamma och pappas baksida. Jag klagar inte. Var på en arbetsintervju i måndags, kändes bra. Nu är det bara att avvakta och se. Igår samlades några från gamla laget för att trösta varandra och prata ut om allt. Det var skönt. Alla går ju igenom samma sak nu och tillsammans är vi starka.

Ikväll ska vi titta på kakel till köket, sen träna.
Dags att sola lite mer, ha en bra solig dag


Tankspridd

Många tankar har hunnit passera de senaste dygnen. Varför, hur, vad händer, jag förstår inte, tror inte på det, orättvisa, mardröm. De passerar om och om igen. Jag vet inte om jag tror på himmel och helvetet. Inte heller att vi bara försvinner. Livet måste ha en mening, vad den nu är.

Man tror att man är odödlig som ung tills något sånt här inträffar. Att en ung tjej bara somnar in för att inte vakna, det är sånt som gamla människor gör. Man börjar söka en förklaring, varför. Men man kommer aldrig att förstå. Jag är rädd för döden. Men jag kommer inte sluta leva för det. Vi kommer alla dö en vacker dag vare sig vi vill eller inte. Hur orättvist det än är. Men tills dess ska jag njuta av varje minut.



Ta vara på era nära och kära och njut av livet. Det är det viktigaste ni har.


Vila i frid min vän


Du är det bästa som finns


R.I.P

Livet är så sjukt orättvist.
För två veckor sedan såg jag dig sist.
Gladare än jag någonsin sett dig.
Du var så livfull och hade en livsglädje utan dess like.
Din son på 1 år, ditt nybyggda hus som ni skulle flytta in i på fredag, ett bröllop som väntade i sommar. Du var 24 år med hela livet framför dig.
Men i söndags, en för oss helt vanlig söndag så vaknade du inte upp.
24 år gammal, eller 24 år ung.
Det går inte att förstå. Det kommer det nog aldrig att göra.
Det går inte att få in i huvudet att du inte finns i våra liv mer.
Du försvann så plötsligt, helt utan förvarning.
Du somnade in för att aldrig vakna igen.

Jag har känt dig i många år.
Spelat i samma lag.
Nu dröjer det innan vi ses igen.
Vila i frid Ängel!

Idag ses dina innebandy vänner för att trösta varandra i sorgen och för att tillsammans minnas de underbara stunderna med dig. Tillsammans är vi starka.

R.I.P Sara


RSS 2.0