Nytränad

Klockan ringde 08.40. Upp för att gymma. Jobbigt då, skönt nu. Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon. Men då kör jag igen. Dags att börja igen. När jag kommer hem blir det två gånger om dagen igen. Längtar efter mina pass.

Sitter just nu och snackar skit och fikar med mamma och gudmor, mysigt. Senare blir det en tripp till Västerås med My darling Wiveca. Ska försöka hinna sola ikväll också! Känner mig som en riktig blekfis.

Vill att det ska bli imorgon. Då kommer mannen min! Längtar.

Ha en fin dag!


Nattuggla

Hockeynatt med pappsen, mys!
Finnarna överraskar, få se vad Sverige har att bjuda på.
Orkar nog inte se kanada-tjeckien, men vi får se.
Imorgon blir det gymmet, mys med gudmor, sen road trip med Wiveca, destination; Västerås.
Saknar min man...
Heja Sverige!


Dålig uppdatering

Eller k a s s uppdatering! Men det har varit mycket nu. För mycket. Av allt. Mycket att tänka på, olika beslut för mig och min gubbe. Jobbigt att inte veta hur det blir. Men skönt att vi är ense. Vi gick på en promenad och pratade igenom alla tänkbara grejer som kan hända och vi är överens vilket gör det hela lättare. Kan inte säga för mycket men det handlar om vår situation med jobb osv.

Haft underbara dagar hemma. Åh allt har varit bäst! Shoppat massor, umgåtts med nära och kära och bara varit. Tyvärr har André åkt till Gotland idag och kommer tillbaka fredag. Så syster och jag åkte till Sthlm och shoppade och sen Södertälje. Köpte 5 koftor, 1 tröja och 1 linne. Köpte även 1 linne, 1 halsband och en väska igår.

Ha en bra kväll!


Mys

Mätt & belåten. Ligger i soffan med min onepiece och jäser. Bara mannen som saknas. Han kommer snart hoppas jag. Haft en underbar dag. God mat, trevligt sällskap och fina presenter. Kunde inte bli bättre.

Just det. Jag är galen på julafton. Vaknar alltid tidigt, oavsett. Och har gjort det till tradition att väcka min syster som alltid sover sjukt länge. Haha. Idag ville jag skoja till det och klä ut mig men hittade ingen tomteluva. Så drog på mig min onepiece, en svart peruk, horn och en mask( se nedan ). Sen gick jag in och bara glodde på ida men när hon inte vaknade sa jag "iiidaaa" och fick en bra rolig min. Sen hoppade jag på henne och snodde tcket så hon va tvungen att gå upp haha. Sån är jag!


Happy christmas

God jul alla! Hoppas ni får en underbar dag med nära och kära. Ät god mat och njut av varandras sällskap. Har inte bloggat på länge så kör en kort summering:
Tisdag- underbar middag med fantastiska människor
Onsdag- åkte hem, köpte julklappar
Torsdag- hjälpte mamma med handling, hämtade Andrés mormor o kusin på Arlanda, åt middag med hans familj
Fredag- köpte julklappar, firade jul med morbror o Helena, uppesittarkväll, vann 100 kr

Så, det var dagarna lite kort. Haft en riktigt bra vecka och det känns bra att vara hemma till den 2a.

Redan öppnat lite julklappar. Från morbror och Helena samt mannen min. Visar bild på mannens, L O V E


Uppe med tuppen

Godmorgon. Känner mig som ett lik. Länge sen jag var uppe innan 11. Är det såhär det känns. Vandrande zombie kan man lugnt säga. anledningen; möte med sportchefen om hela situationen här. Känns nödvändigt.

Var ju på akuten efter matchen i söndags och fick ta massa prover och göra en del test. Ingen blindtarm eller galla men har troligtvis en inflammation i musklerna och ska gå på voltaren en vecka. Fun!

På tal om matchen. Har aldrig varit med om maken! Gå in och titta på referatet. Helt galet. Kan säga att med 3 minuter kvar så låg Visby under med 4-8 och en stor del av publiken gick hem. Kan också säga att matchen slutade 10-9 till Visby. Vilken upphämtning. 6 mål på 3 minuter och sen vinst i sd. Helt galet. Alla va galna. André gjorde en riktigt bra match och ett mål. Det är den sjukaste matchen jag någonsin varit med om. Det är inte över förrän slutsignalen går. Det visade dem.

Ikväll blir det middag. Johan och Emelie kommer och vi ska bjuda igen för senast. Ska bli riktigt mys. 4 dagar kvar till jul och snart är vi hemma.

Ha en fin dag


Lugn söndag

Slappdag. Ligger i soffan och kikar på tv. Skönt. Har haft ont i magen i 3-4 dagar nu så blir kanske en tripp till akuten ikväll, vi får se. Först har baby match. Växjö står för motståndet och det kommer bli en riktigt tuff match. Kul.

Annars blir dagen lugn. Precis som söndagar ska vara. Hörde att det var snö på fastis. Kanske man får en vit jul trots allt!


Duktig flicka

Klapp på axeln. Älsklingen hade träning på morgonen och istället för att sova vidare i vår underbara säng så gick jag upp 07.15 för att köra ett body pump pass på gymmet. Kl är 10.00 och jag har tränat och duschat och väntar bara på att mannen ska sluta. Nu har vi hela dagen framför oss. Hm, vad ska vi hitta på? Tror vi går på innebandy ikväll. Endre-iksu annars är dagen öppen.

En vecka kvar till julafton och fem dagar tills vi kommer hem, längtar.

Några förslag på vad man kan ge André i julklapp? Please?!?


Fredag!

Godmorgon sunshines. Hoppas allt är bra och att julkänslan är på topp. Bara 8 dagar kvar, g a l e t. Har fortfarande Andrés julklapp kvar, panik! Men jag har mina idéer.

Bloggade inte igår men dagen såg ut som de andra. Spinning, sen möte med spelare och föräldrar på kvällen. Shit va vuxen man kände sig när man hade föräldramöte haha. Men det gick super.

Idag är våran vilodag och vi ska nog bara promenera. Ikväll blir det fredagsmys. Imorgon ska vi upp tidigt. Träning 8.30, body pump och kondition. Söndag är gameday för gubben. Bra helg.

Om 6 dagar kommer vi hem.
Puss


På't igen

På gymmet. För andra gången idag och för femte gången denna vecka. Bra jobbat med tanke på att det endast är dag tre denna vecka. Idag körde jag zumba och snart är det spinning! Wohoo. Har fortfarande sjuk träningsvärk. Men jag går efter talesättet att man blir av med träningsvärk genom att träna. Imorgon blir det morgon spinning. Skulle kunna kalla gymmet mitt nya hem.

Var på möte med vikariepoolen idag. Det gick super och nu hoppas vi på massor av jobb! Lät på henne som att de har sjukt mycket att göra. Det bådar ju gott. Har bokat resa hem. 22 anländer vi till fastis sen åker vi nog den 1a igen. Skönt med mycket tid att träffa alla på. Slipper all stress.

Ha en bra kväll
Puss


Dödtjej.nu

Godmorgon. Eller god. Har sån sjuklig träningsvärk att jag inte kommer upp ur sängen. Händerna skakar, armarna skakar, ryggen och benen skakar. Körde dubbelpass igår. Direkt efter varandra! Först body pump där jag tog död på mina muskler för att sedan hoppa på body combat direkt efter. Båda på en timme styck. Kan säga att armhävningarna i slutet av combaten var lagom jobbiga. Haha så idag har jag den värsta träningsvärken i mitt liv. Och om två timmar är det niwa. Hur ska detta sluta?

Ringde precis sjukhuset och jag finns med i operationspärmen men har inte fått ett datum för att betalningen inte är klar. Men troligtvis efter nyår! Känns okej, då är jag klar till sommaren.

Ikväll ska jag och sambon på middag. Det är Emelie och asmus som står för maten och det ska bli riktigt trevligt. Jag längtar och ser verkligen fram emot det.
Imorgon är det möte med vikariepoolen sen zumba och spinning, wohoo!

Ha en underbar dag!


Underbar kväll igår

Härlig söndag. Gårdagen var sjukt lyckad. Fick dansa loss med de bästa. Joss och Tällö, underbart. Mina bästa tjejer. Dansade som galningar! Värsta träningspasset. Så sjukt kul att dansa och framförallt träffa mina bästisar.

Idag är det mjukisar på och mys med familjen. Julbak, film och god mat. Ikväll blir det båten! Ciao!


Mätt

Shit pommes. Mätt som en plätt. Gott var det. Stolt att jag avstod efterrätt i år. Försöker undvika sånt. Visst äter jag men jag tänker på hur mycket! Supermysigt att träffa släkten och nu sitter vi och myser hos världens bästa morbror. Håller koll på älsklingens match via telefonen, heja heja.

Ikväll ska jag till bästis. Blir nykter utgång. Slå klackarna i taket och bara dansa, utan alkohol. Sover hos henne och imorgon blir det ett pass på gymmet och sen julbak med familjen. Båten går 20.00 mot öjn.

Ha en fin lördag!


Sicken båtresa

Ja vad säger man. Vilken båtresa. Bjöd på det mesta haha. Fixade till mig en vilstol pga att jag är gotlänning haha. Bra gotländska jag måste ha. Väl på båten, och jag är inte känslig så var det 4-5 m vågor och som det gungade! Helt galet. När jag var på toa trodde jag att jag skulle ramla av sitsen. Inte kul. Så när jag har åkt i typ 2 timmar så inser jag att det bara är reklam för Oskarshamn och jag börjar noja över att jag skulle vara på fel båt haha. När vi skulle lägga till så ringde älsklingen och sa att jag var rätt. Hade kunnat bli jobbigt haha. När man väl var framme så var jag helt slut efter allt gungande och det är jag fortfarande, helt matt.

Skönt att det bara blir idol och Disney ikväll, det behövs. Saknar min prins. PUNKT.

Trött.tjej.på.båten.92


På båten

Precis kommit på båten. Väntar på att få en vilstol. Vilket blir om en kvart. Hatar att behöva sitta på den här båten i över 3 timmar för att komma hem. Speciellt utan sällskap. Tiden går så långsamt. Tig med mig datorn och filmer som förhoppningsvis gör att tiden rullar på lite iaf. Disney såklart! Ska ha maraton med syster i helgen. Mys.

Ikväll blir det nog bara soft med syster. Mamma och pappa är ute på galej så de kommer väl senare. Imorgon blir det julbord och sen mys med bästis, får se vad vi hittar på. På söndag blir det bara mys med la familia. Ska baka julgodis och bara umgås! Ser fram emot helgen. Trist att älsklingen måste stanna kvar och spela match. Bu!

Ha en trevlig fredag!


Trött tjej

Zumba och spinning igår. Spinning och power yoga idag. Lite sliten men jag mår så bra! Bara att fortsätta på det här spåret. Imorgon blir det power walk på morgonen. Lite rehab och styrka på det. Sen ska jag bara mysa med min sambo. Åker ju till fastis imorgon och kommer hem söndag. Tråkigt att han inte kan följa med. Men sånt är livet ibland!


Love

André och jag kom överens om en sak i måndags. Att vi ska börja köra dubbelpass träning ett par gånger i veckan. Typ ett morgon och ett kvällspass. Samtidigt som vi för både tränings och matdagbok. Hur underbart?! Älskar det. Igår blev det niwa och ib. Idag zumba på morgonen och nu spinning. Mår sjukt bra och nu när man tänker på avd man stoppar i sig känner och ser man resultat snabbare. Imorgon blir det morgon spinning och power yoga på kvällen. Fredag ska vi köra rehab och power Walk. Åker ju hem på fredag. Julbord med släkten i helgen. Mys. Sen sover jag hos bästis på lördagkväll.

Nej dags att hoppa på cykeln
Tjohoo


Julmys

André och jag har inte känt någon julstämning ännu. Så vi tog saken i våra egna händer. Vi köpte en gran. Dock en plastgran men ändå. Köpte lampor, kulor och glitter och årets tema blev silver! Sjukt mysigt och man känner hur det närmar sig.


Jag i ett nötskal

Godkväll.
Gårdagen var kaos och där sätter jag punkt. Vaknade halv tolv idag med jordens huvudvärk. Tog en tablett och åt frukost med min älskade och sedan var jag pigg och fräsch igen. Tog en sväng till stan, vilket var lyckat. Bara en julklapp kvar att handla. Till prinsen, annars är vi mer eller mindre klara. Skönt. Hade inte köpt en enda innan dagen så vi var effektiva. Älskar verkligen att GE presenter. Mycket roligare än att få. Glädjen eller reaktionen i mottagarens ögon, att göra någon glad är det bästa som finns.

Våran bil börjar sjunga på sista refrängen snart och bara på skoj åkte vi och kollade i en bilaffär på vägen hem. Hittade min drömbil, dock lite dyr men vad gör det om hundra år? Just det, kanske borde ha körkort också. Ska kötta teori varje dag nu. Andrés lagkompis tog körkort på 4 1/2 dag när han väl bestämde sig. Mitt mål är innan februari. Men tillbaka till bilaffären. Vi går runt och tittar, provsitter bilar osv. I sista bilen precis innan vi ska gå så ska jag bara hoppa ut. Vad händer inte. Jo jag kommer åt tutan och skrämmer skiten ur både mig, André och alla andra i butiken. Asså jag skrattade och skämdes så jag höll på att dö. Klev ur tomatröd i facet och gick skamens väg ut ur butiken.

VARFÖR KAN MAN TUTA NÄR BILEN INTE ÄR IGÅNG?


...

Sometimes I feel like I've had enough and all I want is just to give up and cry!


Word


Inspiration, wanties

Dessa diamanter skulle inte heller sitta fel till jul...




Åh blev sugen på sommar och sol nu. En ny bikini (se på skönheterna ovan) Härliga smycken som skulle passa sommabrun hud och skor, till vardags och party. Yeey. Produkterna hittas på http://stylebytyra.se

You gotta love it!

Årets önskelista

-Klocka (silver med strass eller färgglad jetset)
-Plattång, Björn Axén
-Hallonröda converse
-Svarta pumps (zara)
-Tomas Sabo berlocker
-Örhängen
-Pengar
-Resepresentkort

Årets önskelista är klar. Älskar klockorna. Älskar skorna. Älskar allt. Lade ut bilder på det jag vill ha för att ni ska se och älska allt! Åh, jag vill ha!



Nattblogg

God(?) natt.
Har precis krupit ner i sängen, tomt utan min gris. Haft en underbar kväll med mycket skratt och MYCKET prat. Haha. Skulle kolla idol men halv 12 insåg vi att vi inte kommit ifrån matbordet. Så går det när två tjattermajor håller låda. Så vi satt kvar på samma ställe hela kvällen. Vin, mat, skratt, prat, choklad. Bästa! Har funnit en underbar människa jag. Vilken donna. Kan inte annat än gilla henne. Hon snoozar sött i rummet intill. Kommer bli många såna här kvällar! Med männen också! Gos!

Imorgon blir det stan sen film i min ensamhet.

Hoppas ni har haft en bra fredag!?

Godnatt


Ensam

Så, då var man ensam. Mannen har åkt och jag sitter själv. Hatar det. Finns inget värre än ensamhet. Att inte ha någon nära. Att prata med. Att inte ha valet att umgås med någon. Usch. Stackars de som alltid är ensamma, året runt. Inte en kotte att fira jul eller andra högtider med. Att inte dela livet med. Jag har hittat den jag vill dela resten av mitt liv med. En som jag inte klarar mig utan. Han lyfter mig när jag inte orkar själv. Han tar fram mina bästa sidor och berömmer mig när jag är duktig. Men han säger även om jag gör fel. Han älskar mig för den jag är och jag älskar honom så mycket att ord är värdelösa för att försöka förklara mina känslor. Han är min andra halva.

Jobbigt att spendera hela helgen utan honom. Men som tur är får jag nattsällskap i natt. Emelie kommer runt sju tiden och det blir drinkar, tacos, vin, julmust, godis, lussebullar och idol! Mys på hög nivå!

Resten av helgen tar jag som den kommer!

Trevlig helg alla!


Äventyr

Idag åkte mannen min och jag på en roadtrip. Folhammar blev det. Super fint men shit pommes vad det blåste, helt galet! Fingrarna frös till is och det var knappt att man stod kvar på marken. Trots det fick vi lite kort! vi åkte även förbi, notera, Gotlands ENDA fartkamera haha.

Imorgon blir det lite ärenden sen drar mannen till Jönköping för match och jag gästas av världens bästa Emelie! Idol, tacos, vin, choklad. Vad mer behövs? Jo de två skönaste brudarna på hela öjn!

Natti på det!


Mysfaktor på hög nivå!


Tiden

Har ni någon gång tänkt på vad tiden har för konsekvenser? Vad tiden egentligen gör. Den åldrar oss och vi kan aldrig få tiden tillbaka. Hur mycket vi än bönar och ber. Jag läste en blogg idag. En blogg som en kär vän skriver. En vän som en gång var hela min värld. Hon var min bästa vän. Som en syster för mig. Vi delade allt och några av våra minnen är helt unika. Jag hade glömt. Eller inte glömt. Men placerat våra minnen långt bak i huvudet. Man kan säga att hon är min barndom. Från fem års ålder var det hon och jag. Men tiden gick och vår vänskap likaså. Har ingen aning varför den falnade. Kommer inte ihåg. Tror vi bytte skolor och flyttade. Än idag kan jag tänka tillbaka på tiden vi hade och varför allt blev som det blev. Idag hälsar vi när vi ses och byter några fraser om hur vi mår. Men inte mer. För många år sedan var vi oskiljaktiga. Men som sagt hur mycket vi än bönar och ber så kommer vi inte få den tiden tillbaka. Och det är väl det som är meningen, tror jag.

























































RSS 2.0