Voodoo

Ska vara slöjdfröken imorgon och vi ska göra voodoo dockor med 5orna. Fick som läxa att lära mig från en bok på tyska?!?!? Haha men det har gått bra. Testade mina skills och lärde André och hans blev bra så då borde femmorna också klara det.

Mina i mitten och till höger. Andrés röda gubbe till vänster.


Match

Barcelona-Chelsea.
Heja Barca!!!


Slut tjej

Skulle jobba 9-15 idag. Blev 9-18. Trött tjej, hej. Men det är bra, många timmar. Blev stängning på fritids. Kul att vara med dem små igen.

Älsklingen hämtade mig och vi åkte hem och lagade tacos, mumma! Resten av veckan ser ut såhär:

Tisdag- jobb 8-15, träna, deklarera
Onsdag- sjukgymnast, jobb 11-14.30, tvätta, städa
Torsdag- jobb 10.30-14.30, träna
Fredag- sjukgymnast, jobb 8.30-11.00, heeelg!
Lördag- (?)
Söndag- (?)

Skönt med en öppen helg!

Dagens middag, nu film med baby


Dagens nöje: bowling


Söndagsmys


Lördag

Morgonen spenderas i en innebandyhall, med sil innebandy och red bull sugarfree!

Hjärta Nr 5


Godare än godis


Dagen

Började med en timme rehab/gym. Sjukt skönt att köra det passet tre ggr i veckan. Fick börja med slide board vilket va sjukt kul! As bra träning. Efter det va det jobb 10-14.30. Jobbig fm och skön em. Helt okej dag.

Kom hem för ett litet tags sen. Har varit och storhandlat. Papi är här för middag och sällskap, super mysigt. Love My dad. Ska laga hemmagjorda hamburgare/biffar till middag. Sallad till det.

Ha en bra kväll
Me today


Magisk mellis

1 dl hallon
1 dl mjölk
Ca 100 kcal

Mums filibabba!


Inspiration


Slut

Överskriften beskriver mig. Nu är jag helt slut. Har åkt tåg och buss hela dagen. Gjort olika ärenden, fått åka vidare när saker inte finns osv. Fram halv 11 till tio i 4. Så är lagom seg nu. Slängde ihop en kycklinggryta till middag. Tog det vi hade hemma och det blev helt okej.

Kyckling
Go greens bönsalsa
Broccoli
Gul lök
Vitlök
Salt, peppar, cayene, aromat
Lite vatten och matlagningsgrädde

Tog en bit mozzarella till. Man kan säkert ha ris till om man vill.


Mellanmålstips

Istället för tre stora eller alltför små mål om dagen. Dela upp era mål på 5-6 stycken mindre istället. Tre huvudmål (frukost,lunch och middag) och sen 2-3 mellanmål mellan dessa mål för att hålla blodsockret på en bra nivå och inte bli mega hungrig. Håll var tredje timme. För att man inte ska ta till onyttigheter när man är hungrig så ha alltid kokt ägg klart i kylen. Super snabbt, enkelt, mättande och nyttigt! Ett annat tips är keso. Ägg eller keso på en knäckemacka.

Så när ni kokar ägg, gör några extra. Tips från coachen!


Dagen

Slutade jobba för en timme sen. Hur skönt som helst. Stannade en snabbis hos mamma som erbjöd sig att köra mig hem, hur skönt!? Åt fiberhavregrynsgröt med hallon, blåbär och jordgubbar i. Fullt med nyttigheter för kroppen.

Resten av dagen ser ut på följande sätt:

- städa lägenheten
- plugga teori
- träna (pw och mage)
- middag
- fotbollskväll

Lite gott&blandat precis som det ska vara. Dags att dra igång!

Lunchen
1 port fiberhavregryn
Bär efter smak
Mjölk


Middag

Tog en promenad på 3km och cyklade tillbaka samma väg. Älsklingen sprang. Sen körde vi ett abs pass. Ett annat magpass på 15 min, hur skönt som helst. Körde även en timme rehab imorse.

Räksallad med ägg, mozzarella och lätt keso fick därför bli kvällens middag efter all träning. Riktigt gott och nyttigt! Dagens middagstips, kom igen nu alla duktiga!

Nu är vi på gång!


My new shoes!


Love


Lets do iiiit

Godkväll!
Haft en sjukt bra helg som nu närmar sig sitt slut. Fest, träning, plugg, middag och shopping har den bjudit på.

Idag va vi ute och kollade efter kakel men hittade inte riktigt något att hurra för. Blev lite annan shopping. Bl.a. Ett par as grymma och ännu snyggare skor till mig. Typ promenad/joggingskor från Nike, självklart i rosa!! Pronerar ju med mina fötter så ska ha de här varje dag till jobb och vid promenader för att skona mina fötter och benhinnor samt knän och höfter. Så kan man ha Comverse etc då och då. Sjukt sköna och sjuuuukt snygga. Va ju bara tvungen att ta med mig älsklingen och skorna ut på en pw. Skönt som bara den. Sen körde vi magpass på 15 min igen och min mage är lagom död. Har lagt upp ett bra träningsschema efter vad jag kan/får göra nu.

Imorgon kör vi! Hoppas att många är med på utmaningen, kom igeeeen!

Kort på skorna kommer ikväll eller imorgon. Slänger upp dagens outfit.


Fy satan!


Nike training club

Shit pommes. Testade ett magpass på 15 min igår. Satan i gatan säger jag bara. Så sjukt jobbigt. Orkade inte hela. Min mage va dööööd! Och idag har jag en härlig träningsvärk. Ska köra det idag igen. Ska orka mer idag. Har faktiskt tänkt köra det varje dag. Om inte träningsvärken är allt för grov. Finns två magpass som bara tar 15 min. Så man kan köra olika. Bra att inte göra samma övningar varje dag.

Lets do it!


Nu kör vi


Godmorgon

Seg tjej här!
Festen igår va sjukt lyckad! Så kul att träffa alla igen. Riktigt bra kväll. Mycket snack, skratt, spel, shots, alkohol, musik, dans, minnen, kaos, bilder, vänner, ja kvällen hade alla ingredienser som en lyckad kväll behöver.

Och världens bästa sambo satt uppe tills jag ringde och åkte för att hämta mig. Min hjälte! Så skönt att åka bil hem. Somnade bums och vaknade idag, smått torr i munnen, men vad gör det? Bästa kvällen på länge. Men nu är det slut på alkohol. På måndag börjar utmaningen. Taggad.

Bilder från kvällen


Lunch, tips mm

Så. Hemkommen från sjukgymnasten och övningskörningen. Båda gick bra och jag och pappsen va ute och raceade i en timme. Nu har jag ätit lunch (fiberhavregrynsgröt med frysta hallon och blåbär samt mjölk, yummie). Tycker bättre om fiberhavregryn för att grynen är supersmå. Bra lunch som man står sig på.

Dagens planer är att plugga teori, storhandla, sen är det party tonight! Gamla laget ska ses och köra lagfest! Bästa tjejerna, taggad som fan men nu kommer det vanliga problemet. Vad sjutton ska man ha på sig??!

Dagens tips: för er som gillar vatten. Införskaffa er en soda stream! Kul att variera mellan bubbel och kranvatten. Eller genom att tillsätta citron etc.


Träningstips för iphone ägare

Nu är det slut på dåliga ursäkter. Alla har en halvtimme-timme om dagen att träna. Kan förstå att det är kostsamt och ibland långt till gymmet. Men det är ingen ursäkt! Har laddat ner en Nike training club app. Finns hur många pass som helst. Styrka, Snabbpass på 15 min, slimma, you name it! Du får tydlig beskrivning av alla övningar, tom videosnutt för att man inte ska göra fel. Passen tar alltifrån 15 min - 1 timme, appen är gratis och man gör allt hemma! Hur bra!?

Så sluta med dumma ursäkter. Nu kör vi!!

(lägg till promenad, löpning eller cykel för kondition också)


Dagens lunchtips

Sallad är underskattat. Blev en grekisk sallad (tomat, sallad, gurka, rödlök, oliver och fetaost) till lunch. La till lycklig för lite proteiner. Så gott. Dock va inte fetan så krämig så blev bara en liten bit. Tog vitlöksdressing till. Mumma!

Ett tips. Ta dressingen i skål så kan du doppa eller ta efter egen smak. Inte lika onyttigt då!


Todays


Bra start på dagen

Kvarg med fun light (efter smak) samt kiwi, omega 3 och ett glas vatten. 200 kcal för detta kalas. Supergott med bär i eller annan frukt. Som sagt man gör efter egen smak!


Nu kör vi

Läser en väns blogg. En tjej som har hjälpt mig mycket sen min operation. Jag är henne evigt tacksam. nu har hon en utmaning. Att i två veckors tid (läs till att börja med, sen är det frivilligt) skippa allt onödigt. Socker, godis, läsk, chips etc. Samt byta ut mjukt bröd mot hårt osv. Två hälsoveckor helt enkelt och ja självklart även köra på helgerna, inget fusk. Jag är på. Efter påskens alla frestelser så behöver kroppen rensas på skit. Så kommer lägga ut mat och träningstips lite då och då.

Det hela drar igång på måndag 16/4-30/4. Är du med?

För mer info gå in på http://nataliehakansson.blogg.se

Nu kör vi!


Dags för Ikea, glad tjej


Planer

Idag: sjukgymnast, städa lägenheten, plugga teori, till Ikea, träna

Torsdag: träna, plugga teori, mys med mamma, övningsköra(?), färga håret(?)

Fredag: sjukgymnast, plugga teori, övningsköra(?), lagfest

Lördag: titta på kakel, tapeter, träna...(?) något mer bus kanske

Söndag: soft dag med älskling! Träna


Blond eller brunett?


Disney

Bilden säger allt. Man blir aldrig för gammal för disneyfilmer. Älskar dem fortfarande och nu förstår man dem bättre. Alla har verkligen bra handling/budskap och lär barn massor. Har redan börjat samla på mig några och hoppas att jag snart har majoriteten av de jag helst vill ha.

Har ni några favoriter??


Dream


Nattgäst

Världens bästa Leon sover hos oss i natt. Och här är beviset på att man blir som man umgås!


Påskdagen

Godmorgon.
Full rulle hela helgen. Flyttade i fredags---> superskönt. Så hela fredagen bestod av upp packande. Igår hade vi bara småplock och dammsugning kvar sen kom familjen och morfar på påskfika. På eftermiddagen kom Andrés systrar för middag och pyjamasparty. Haha. Mycket skratt, spel, dans, middag, vin. En bra kväll helt enkelt.

Idag blir det en sväng till gymmet-stor tumme upp. Sen grillning med la familia.

Hoppas alla har haft en bra påsk!

, Emma


Skärtorsdag

Hej, hallå!
Skärtorsdag idag och vi får väl se om det kommer några påsk kärringar ikväll. Kommer ihåg hur kul man själv tyckte att det var. Att få klä ut sig, rita kort och allt GODIS.

Anyway. Precis kommit hem från jobbet. Sjön dag med blandade ämnen. SO, svenska och spanska. Ny blir det ledighet. Skönt!

Ikväll ska vi flytta över småsaker och fixa i lägenheten inför imorgon. Storhandla så det finns något att äta och Kanske en sväng förbi Ikea också. Vill ha en ny tv bänk.

, Emma


Fredag!


Pics

Jobbade som syslöjdslärare förra veckan. Sjukt kul och hann med en hel del. Helgen spenderades i Jönköping. Sjukt lyckad helg. Saknar gotlänningarna!

Igår va det sjukgymnasten, jobb och middag som stod på schemat. Idag, jobb och packning. Flytt på fredag, längtar!

Some pics...mina fina skapelser


RSS 2.0